Natt aktiviteter i Honolulu, HI

October 28

Natt aktiviteter i Honolulu, HI


Som Hawaiis huvudstad och Hawaiian skärgårdens centrum för handel och kultur, Honolulu erbjuder en mängd olika natt aktiviteter som passar många smaker och preferenser. Barn, tonåringar och vuxna har lika mycket att utforska när solen går ner på ön med restaurang, fläckar, nattklubbar, och kryssningar.
Honolulu har också ett antal blomstrande konst och historiska distrikt, som värd festivaler och mässor under hela året.

Äta ute

Honolulu har många populära restauranger, tillsammans med luau middag visar att människor kan dra nytta av alla natten. De flesta av dessa dining platser är i närheten av, om inte den exakta platsen för många dansshower, musikframträdanden och karaokes.

De som vill ha en Eurasian meny kan njuta av levande underhållning och inomhus / utomhusmiljö av Indigo restaurang. Downtown Honolulu är hem till Chinatown, där många äkta asiatisk mat och andra objekt eras, presenteras och säljs. Diamond Head Grill är en populär plats för sena middagar. Samtidigt är Hanks Café vida känd för sina chili rätter och dess mini konstgalleri.

Njuter Honolulu uteställen

Honolulu klubbliv har ett brett utbud av erbjudanden från de unga, trendiga och kantig till den avspända och bluesiga. Party människor har många val att njuta av en rolig, romantisk eller vild natt av stranden. Under helgerna och särskilt under högsäsong, klubbar är vanligtvis öppet till soluppgången.

Waikiki Beach är en av de mest framträdande områdena för Honolulu nattklubbar. Människor kan också njuta av hip-hop atmosfär Venus Nattklubb s, Rumours Nattklubb gamla skola musik, Club Femme Nu är sexiga visar Duc Bistro sena natten jazz bar, och Velvet Lounge reggae specialister som 2011. De som vill gå klubb hopping kan också prova paket där de kan välja ett antal klubbar där de tillbringar ungefär två timmar för varje plats, då de tar en lyx transport från en natt plats till nästa.

Ta en kryssning eller segla

Som främsta strand destination, värd Honolulu många kryssning alternativ från familjevänliga till den romantiska. Sunset middagskryssningar utanför Waikiki Beach, inklusive Star of Honolulu Sunset Cruise, Dinner Cruise av Navatek och Alii Kai Sunset Cruise är populära val inom ön. Dessa ger gästerna möjlighet att äta som de också njuta av en fantastisk utsikt över Honolulu solnedgång och nattljus och insupa den hawaiianska kulturen med polynesiska visar, luau och många andra konst och kultur specialiteter.

Maitai Snorkel Sail och Makani solnedgång segling tillåter turister att festa ögonen på den pittoreska Waikiki, Diamond Head Crater, samtidigt som njuter av synen av Honolulu kusten och stadsbilden.

Festivaler, Konst och Kultur Fester

Med över 100 festivaler och evenemang som händer under hela året, Honolulu gäster har otaliga möjligheter för fester hela året runt. Som en smältdegel av kulturer, särskilt amerikanska, kinesiska, filippinska, japanska, koreanska och portugisiska, värd staden ett antal asiatiska och amerikanska kulturfestivaler, marknader och konstutställningar, olika konserter och uppträdanden och färgstarka fester och parader.

Några av de mest populära firandet i Honolulu inkluderar Honolulu City Lights som belyser det finansiella distriktet och centrala Honolulu skies varje jul säsong, Honolulu Festival och kinesiska nyårsfirandet, Aloha festivaler, kungen Kamehameha fest och Hawaii International Film Festival.


  

Kommentar