Flyg Regler om Låst Bagage

December 25

Flyg Regler om Låst Bagage


Det kan vara din första instinkt att låsa upp ditt bagage när de flyger på ett plan. Man vet aldrig vem som hanterar dina personliga tillhörigheter från det ögonblick du checkar in till den tid du plocka upp från transportbandet. I händelse av att flygbolaget förlorar ditt bagage, med det låst kan göra dig extra säker. Sedan 9/11, har flygbolagen avskräckt låst bagage så att de kan söka väskan. Det finns säkra alternativ till att låsa din väska och senare har den uppskuren.

Anlända tidigt

Om du anländer till flygplatsen tidigt, kommer du tillåter säkerhetsmedlen mer tid att söka ditt bagage om det behövs. De flesta flygbolag rekommenderar du anländer två till tre timmar före din flygning, beroende på om du flyger inrikes eller internationellt. Genom att komma ännu tidigare än den föreslagna tiden betyder mer utrymme ifall du valdes för ytterligare sökning. Om du har mer tid kan du bo med väskan hela checka in så att du kan låsa upp ditt bagage för agenter om de begär att öppna den. När medlen är nöjda med sin sökning, kan du låsa upp väskan igen.

Köp TSA godkända lås

I vissa fall kan bagaget ökas igen efter den inledande kontrollen. Om du inte är närvarande för sökningen, kan säkerhetsagenter sluta skära ditt lås. Du kan köpa en TSA godkänd lås för ditt bagage. Detta innebär att istället för att klippa låset kan agenter bara använda ett skelett nyckel för att öppna den. Dessa godkända lås startar från $ 10. Det är mycket billigare att köpa låset på nätet eller i en butik innan resan än att köpa det på flygplatsen.

avstå Locks

Om du inte reser med något värdefullt, hoppa låsa den. Vissa flygplatser och flygbolag föreslår även avstå låsen för att möjliggöra snabbare incheckning. Säkerhetsagenter kan helt enkelt öppna ditt bagage, shuffle igenom och stänga den igen utan att vänta på dig att låsa upp den eller för dem att hitta sin skelett nyckel. Om du väljer att inte låsa ditt incheckade bagage, se till att hålla dina mer värdefulla ägodelar i din personliga eller handbagage. Detta inkluderar smycken, viktiga dokument, medicin, och andra objekt som du inte kan riskera att gå utan på resan. Håll också din mobiltelefon och en bärbar dator med dig även om du inte tänker använda den under flygningen.


  

Kommentar