Campingplatser nära Girona flygplats i Spanien

February 13

Campingplatser nära Girona flygplats i Spanien


Girona flygplats ligger 10 km från Girona och bara en timme bort från Barcelona. Beläget i den katalanska regionen i nordöstra Spanien, är det en stor stopp på vägen till Pyrenéerna. Eftersom det ligger längs kusten i Spanien finns också vackra stränder omgivna av en vacker natur. Campare kan njuta av en förlängd semester innan vi packar ihop för en snabb bussresa till Barcelona eller innan du går till den bergiga regionen mellan Spanien och Frankrike.

Kan Toni Manescal

Can Tani Manescal Campingen ligger runt en sväng på N11 väg, strax före Girona flygplats i riktning mot Barcelona. Beläget i ett lugnt lantligt område, är det 8 km från Girona stad. Här kan du njuta av massor av öppna ytor på en gräsbevuxen camping, där både tält och husbilar är tillåtna på plats. Du har bekvämligheten med en elektrisk anslutning och kan rycka tältet i en av 45 tillgängliga camping utrymmen.

Kan Toni Manescal
17458 Fornells de la Selva, Girona
0034-97-247-6117
campinggirona.com

Esponella Ground

Denna stora Campingen har 237 tillgängliga campingplatser som är öppna året runt för tält, husvagnar och stugor. Det ligger vid en flod strax norr om Girona stad, med flygplatsen mindre än en halvtimme bort. För dem som vill kombinera utväg liv med den stora utomhus, har Esponella Camping faciliteter som uppvärmda pooler, ett snabbköp, tennisbanor, minigolf, restauranger, barer och även en biltvätt. Det finns också cyklar och kanoter finns att hyra, så att du kan utforska områdets naturliga skönhet.

Esponella Ground
Ctra. Banyoles en Figueres, KM 8 17832
Esponella Girona
0034-97-259-7074
campingesponella.com

La Sirena Camping

Denna strand-side camping bara en timme från Girona stad är omgiven av semesterorten gemenskap L'Estartit och en landsbygd full av blommor. Denna kust precis utanför denna campingplats är en populär destination för dykare. Campare på La Sirena kommer att njuta av något av orten liv i sina tält eller hyrda stugor, med restauranger, biljardbord, vatten och elektricitet, tvättmöjligheter och duschar till sitt förfogande. Dessutom är en rad restauranger som erbjuder tapas och spansk mat ligger bara en kort promenad utanför camping.

La Sirena Calle La Platera
s / n Apartado Correus 6 17258
L'Estartit Girona
0034-97-275-1542
camping-lasirena.com


  

Kommentar