Hur man: Makeup för blek hud

March 23

Hur man: Makeup för blek hud


Blek hud ser strålande med makeup som passar din hy, men en stiftelse som är ännu en skugga för mörk ser uppenbara och onaturligt. Hoppa bronzers till förmån för grund nyanser som smickra din naturliga hy istället för att försöka ändra det. Överstrykningspennor och pulver kan förbättra en porslins hy, medan korrigerande concealers och primers kan tona ner RODNAD eller mörka ringar under ögonen. Om du siktar på en teater utseende, kan dessa primers neutralisera rosa toner i ansiktet och lämna din hud helt vit.

Instruktioner

1 Undersök ansiktet under naturliga belysning och notisområden rodnad eller blåaktiga toner som du vill minimera.

2 Plocka upp en liten mängd grön concealer eller primer på en kvarts tum makeup borste och dot den kosmetiska på områden där du har oönskad rodnad såsom fläckar eller födelsemärken. För större rödlätta områden, använd fingertopparna för att applicera ett tunt lager av korrigerande concealer. Hoppa över detta steg om du inte har någon oönskad rodnad på huden.

3 Torka borsten fri från grönt smink och använda den för att tillämpa den orange concealer till områden som är blå eller lila, såsom din under ögonen område. Du kan hoppa över detta steg om du inte har några mörka ringar att dölja.

4 Fukta en makeup svamp i vatten och pressa den för att ta bort det mesta av vattnet, lämnar svampen knappt fuktig. Tryck på svampen över områden som du har tillämpat concealer tills de är noggrant blandade.

5 Dot blek vätska eller kräm foundation längs näsryggen och äpplen av dina kinder med fingertopparna. Starta din ansökan i mitten av ditt ansikte kan du blanda sömlöst till kanterna av ansiktet, förhindra makeup blir alltför tung eller uppenbar.

6 Blanda grunden med fingertopparna, sedan jämna ansökan med makeup svamp. Klappa svampen i ansiktet i stället för att dra den över din hud, eftersom det kan gnugga bort makeup du just har tillämpat.

7 Vänta cirka fem minuter för alla fukt från svampen avdunsta, sedan tillämpa löspuder med en fluffig borste. Tryck på borste för att avlägsna överflödigt pulver och fortsätter att polera huden med penseln tills någon överskottspulver avlägsnas, lämnar precis tillräckligt för att ställa din makeup.

8 Applicera en punkt att lyfta fram pulvret till krönet av kindbenet med en fingertopp. Blanda highlighter längs kindbenet. Du kan också placera en liten mängd highlighter i inre hörnet av dina ögon.

Tips

  • Applicera alltid makeup på en ren yta.
  • Matcha din foundation på huden tonen i dagsljus. Applicera en rand av testaren grunden till din kind ungefär halvvägs mellan hakan och den punkt där din käkben för att hitta den nyans som bäst passar ditt ansikte.
  • Betona en funktion med din färg kosmetika, såsom ögonskugga, eyeliner, rouge och läppstift; hålla resten av din makeup neutral med en stark funktion gör det mesta av din ljus hy.
  • Alltför rosa grunden ser onaturliga; när man väljer mellan två smink färger, välj det som har mindre rosa till det.
  • Blek hud gör en vacker duk för levande ögonskugga och läppstift, men behålla din ansökan exakt; kontrasten mellan starka färger och ljus hy belyser applikations misstag.

  

Kommentar