Hur man rakar testiklar

July 21

Hur man rakar testiklar. Ingen människa gillar konceptet med en rakkniv till hans testiklar. På något sätt de två bara inte blanda väl. Men raka testiklarna är inte så illavarslande som man kan tro om man vidta nödvändiga säkerhetsåtgärder.

Instruktioner

1 Raka testiklarna med en vanlig rakhyvel och lite raklödder genom att placera dina testiklar framför en spegel med en kopp varmt vatten. Blöt rakhyveln i det varma vattnet i några minuter innan du börjar.

2 Raka testiklarna med en elektrisk rakapparat genom att först klappa testiklarna torra med pappershanddukar eller genom att tillämpa babypuder till dem. Om du ska använda en elektrisk rakapparat, behöver du testiklarna att vara helt torr. Testiklarna samla fukt från naturliga oljor huden producerar, så du vill samla upp så mycket fukt som möjligt innan du börjar.

3 Dra huden av testiklarna tight så att du effektivt kan raka dina testiklar. Huden på din testiklarna är mycket känslig så du vill vara mycket försiktig - speciellt om du väljer att använda en standard rakhyvel för att göra jobbet.

4 Gör mycket få slag med rakhyveln om möjligt. Testiklarna är en mycket känslig del av din kropp. Ju färre drag du måste göra, desto bättre. Ha en handduk under dig att fånga några hårstrån eller raklödder som kan droppa. Skölj rakblad i det varma vattnet ofta för att hålla bladet ren.

5 Använd en cirkelrörelse med elektrisk rakapparat att raka dina testiklar ren. Gå över testiklarna med rakapparat så många gånger som krävs för att uppnå renrakad resultat.

6 Raka dina testiklar regelbundet om du vill att repor att sluta. Ett par dagar efter rakning dina testiklar, kanske du märker att skäggstubben kommer tillbaka. Men om du rakar dina testiklar regelbundet ett par gånger, kommer ditt hår mjukna och stubb kommer inte bry dig alls.


  

Kommentar