Hur man lagar den godaste Charro bönor

January 19

Hur man lagar den godaste Charro bönor


Jag älskar absolut mexikansk mat. En av mina favoriter är charro bönor. Jag äter charro bönor många, jag skulle äta dem dagligen om jag bodde ensam :)
Jag har fått lysande recensioner från min familj och vänner när jag gör dem från grunden. Så prova dem, jag är säker på att du kommer att gilla dem också.

Instruktioner

1 Det första jag gör är att suga bönor under minst 12 timmar. Detta möjliggör en kortare tillagningstid som bevarar de näringsämnen, proteiner, vitaminer och mineraler i bönorna. Efter blötläggning, dränera gamla vatten från bönor och skölj väl för att avlägsna rester.

2 Cook bacon bitar i en stekpanna tills väl gjort och sedan lägga lök, 3 msk koriander, 3 msk hackad vitlök. Koka tills löken blir genomskinlig. När löken är klar, tillsätt bacon blandning, chilipulver och kummin till potten av bönor.

3 Tillsätt tillräckligt kallt vatten till potten att täcka bönor, samt för att fylla potten, utan att spilla över toppen vid kokning. Tillsätt salt, rör om och koka på medel låg värme. Rör ofta när du lagar mat för att undvika fastnar. Cook bönor långsamt tills de är mjuka, ca 1-1 / 2 timmar. Under de sista fem minuterna av matlagning, lägga till Roma tomater och eventuellt kvarvarande vitlök, koriander. Servera med din favorit mexikanska förrätter. Njut av.

Tips

  • Bra med peppar majsbröd, ris, enchilada, fajitas, och alla mexikanska förrätter!

  

Kommentar