Hur man färga håret Tones

February 16

Hur man färga håret Tones


De flesta människor kommer att färga hela håret eller överväga att få höjdpunkter för en förändring av stil. Men om du funderar på att ändra eller lägga till mer djup till ditt hår med färg, anser dör hårets toner. Döende dina undertoner är ett bra sätt att experimentera med färg, eftersom det är lätt att göra och är mer subtil än att dö alla dina hår. Döende dina undertoner hemma kan vara snabb och prisvärd.

Instruktioner

1 Ändra i din gamla skjorta, och drapera en gammal handduk runt halsen. Döende dina undertoner är en rörig process, och hårfärgningsmedel färgar, så det är viktigt att ta bort alla kläder som du är särskilt förtjust i att undvika att den förstört.

2 klämmer fast upp håret från där mitten av öronen möter med hjälp av en plastklämma. Låt resten av håret ner --- är detta oklippt område kommer att vara underton område som kommer att färgas.

3 Öppna upp ditt låda med hårfärgningsmedel. Varje hårfärgningsmedel har sina egna specifika riktningar som ofta kommer att innebära att blanda ingredienserna. Följ dessa riktningar, och när din hårfärgningsmedel är klar, börja tillämpa den på dina undertoner. Använd en hårfärg borste för att släta och hjälpa dig att helt täcka dina undertoner. Använd en spegel för att se till att du täcker håret jämnt.

4 Ställ in kökstimer på grundval av instruktioner som medföljer förpackade hårfärgningsmedel. Låt färgen att ställa in för viss tid.

5 Kom i din dusch efter köket timern slocknar. Börja skölja håret tills vattnet är klart. De flesta boxed hårfärger kommer med små schampo och balsam som du kan använda för din färgat hår. Om din hårfärg inte kommer med färgat hår schampo eller balsam, måste du köpa några innan den döende processen. När du har grundligt tvättat och rade håret, låt den torka. När du hår därefter torkas noga, kommer du kvar med vibrerande nya undertoner.

Tips

  • Bättra rötterna av färgat hår var 4 till 6 veckor för att hålla den ser sitt bästa.
  • Färga håret med försiktighet, och se till att följa de exakta anvisningar som anges på hårfärgningsmedel.
  • Döende ditt eget hår kan leda till otillfredsställande resultat eller extrem hår skador.

  

Kommentar