Catcraft Cat Tree Monteringsanvisningar

January 13

Catcraft Cat Tree Monteringsanvisningar


När en katt ägare är ute efter en färdig, prisvärd katt träd är CatCraft Tre Tier katt träd ett populärt alternativ. Denna katt träd varierar i pris från $ 35,00 till $ 69,95 och finns på många återförsäljare inklusive WalMart och Amazon.com. Det är en modell från golv till tak som rymmer tak upp till nio fot hög. En försäljningsargument av produkten många konsumenter har nämnt är hur lätt katt trädet är att montera.

Förberedelse

Detta kit bör innehålla fyra matttäckta placera bitar som passar in i varandra, två dragstänger (fjäderbelastade stolpar) som håller trädet till taket, och fyra matttäckta hyllor. Det finns en matta på basen, och bult hårdvara för att säkra den nedre stolpen till basen, liksom. Se till att alla nödvändiga delar ingick. Verktyg behövs inte för montering, men du kanske vill ha en skiftnyckel i handen för att dra åt grundbulten.

Plats

Vid val av plats för att montera CatCraft katt trädet, finns det flera saker att tänka på. Gör din katt, eller katter, njuta av att titta ut genom ett fönster? Hur aktiv är din katt? Vilket rum i ditt hem behöver din katt verkar njuta av att spela i den mest? Många väljer ett område som inte har andra möbler eller värdeföremål mycket nära katt trädet, för säkerheten för sina katter och för att skydda sin egendom.

Montering

Montering fungerar bäst nerifrån och upp. Du börjar med att bygga basen först, sedan bifoga ett polstycke till basen. En hylla bit läggs till nästa, då ett polstycke och en annan hylla bit, tills trädet är klar. Nästa fästa primära dragstänger till toppen efter bit. Om du har en nio-fots tak i stället för en åtta fot tak, fästa den andra dragstången till den första.

Gummispets änden av den övre staven kommer att fästas vid taket av fjädertrycket. När trädet är klar, placera gummispetsen på taket på en vinkel, skjut sedan basen i position längs golvet tills stången är vinkelrät mot golvet. När katten trädet är ordentligt monterad mellan golv och tak, kan du låta katten eller katter att spela på det och göra nödvändiga justeringar.

Modifiering och reparation

Mattan på trädet kan slitas ut innan resten av trädet. CatCraft tillverkar reservdelar för trädet i både matta och sisal rep, och dessa är tillgängliga via nätbutiker och WalMart. Vissa användare ändrade katt trädet själva genom att ta bort slitna delar av mattan och åter täcka dem med sisal rep eller ny matta med lim och en häftpistol.


  

Kommentar