Hur du håller din hund i dess Crate

January 13Crating en hund är bra för träning och bör vara en enkel justering för de flesta hundar. Hundar är kända för att vara den djur. Många hundar njuta av sina lådor och tänka på dem som säkra platser. Vissa hundar gå in i lådan frivilligt, visar ett gott tecken på rätt låda introduktion och utbildning. När en låda införs på rätt sätt, kommer hunden stanna i sin låda.

Instruktioner

1 Presentera lådan till hunden genom att låta lådan för att vara i rummet. Säkerställa att backen är av rätt storlek för hunden. (Djuraffär anställda kan hjälpa dig med detta val.) Hunden kan sniffa lådan för att försöka lära sig om det nya objektet i rummet. Ta din tid med hunden anpassning till denna nya idé.

2 Placera en hund säng eller filt i lådan för att göra sin vistelse mer bekväm. Välj en filt eller säng tidigare använts utanför lådan, om möjligt. Vissa hundar kan tugga igenom material. Var försiktig med vad tyger du placerar i lådan. Låt hunden att utforska sin nya plats.

3 Placera behandlar nära lådan och låta hunden att äta medan du berömma honom för hans samarbete. Placera behandlar inuti lådan och låta honom gå in för att äta. Berömma honom för hans beteende. Ta din tid i detta steg och observera hundens justering.

4 Sätt leksaker hunden kommer att njuta i lådan såsom pipiga leksaker, ben eller andra leksaker hunden gillar. Använd olika typer av leksaker för att hålla honom ockuperade medan han är inne. Hunden kommer allt tycker han har sitt eget utrymme i rummet med sina tillhörigheter.

5 Stäng luckan på lådan när din hund är bekväm med den nya inställningen. Se honom som han anpassar sig till porten stängning. Det är naturligt om hunden gnäller något. Om han gnäller för mer än 15 minuter, men ta en paus och börja steg ett till fyra i en långsammare takt.

Tips

  • Var noga med att belöna hunden med beröm för gott uppförande.
  • Lämna aldrig din hund i en låda under längre tidsperioder.
  • Om din hund gnäller eller gråter för mer än 15 minuter, ta ut honom. Han kan ha en form av ångest.
  • Använd inte lådan för straff.

  

Kommentar