hemlagad skolväskor

June 22

hemlagad skolväskor


Hemlagad skolväskor kan användas för en mängd ändamål. Fyll skolväskor med doftande potpurri att doften dina byrålådor, eller använder stora skolväskor att bära handdukar och solskydd till stranden. Hursomhelst, skolväskor är på modet tillbehör som förvandlar funktion i hög stil. Välj tyger som är stark och tålig som läder, canvas eller denim, för stora skolväskor. Satsa på siden när du gör skolväskor att matcha klänningar, och gå för bomull och spets för doftande låda väskor.

grundläggande instruktioner

Järn tyget för att ta bort rynkor. Klipp tyget du valt en tum större än den färdiga storleken på påsen på alla sidor. Lägg tyget räta mot räta och sy sidorna och botten stängd. Gör samma sak med fodermaterialet. Skjut fodret i väskan. Lägg repet eller bandhandtaget mellan fodret och väskan. Vrid fållen på väskan och foder i och hand sy fodret till väskan, säkra handtaget medan du syr.

Storlek

Storleken på din hemgjorda axelväska beror på syftet med väskan. Bestäm vad du vill bära i väska och mäta runt den, lägga till två till tre inches på vardera sidan. För flera objekt såsom läroböcker, stapla böcker ovanpå varandra och mäta deras höjd. Gör din väska bredare genom att mätning så att böckerna passar insidan av väskan lätt. Oavsett storlek bestämmer, se till att det är något större än du behöver. Om passningen är alltför tätt, är det troligt att bära ut din väska tidigare än förväntat.

Form

Lägg dimension till din väska med formen. Gör hjärtformade skolväskor att bära smycken eller för att matcha kläder du kommer att bära på Alla hjärtans dag eller för en skola älskling dans. Välj en cirkulär form för att bära din favorit kompakt eller en liten, smal rektangel väska för läppstift eller för tonåringar att bära sin favorit läppglans. Gör din väska ett tunt halvcirkel för att bära små föremål som nycklar, din musikspelare och hörlurar. Sy ett diamantformat väska att bära smycken när du reser.

Trim

Trimma din väska med klädsel som matchar tyget val och din outfit. Använd sammet rep för handtaget på små skolväskor och läder eller duk för stora skolväskor. Accent din väska med fransar sidor eller tofsar i hörnen. Sätt en flik lock på din skolväska antingen matchande eller kontrasterande färger och tyger. Sätt spännen för att fästa locket på plats. Brodera på framsidan av din väska med dina initialer för en rolig design. Använd textilfärg och stenciler att lägga mönster som hjärtan, blommor eller fjärilar.


  

Kommentar