Hur man bygger en grundläggande hund Kennel

March 26

Att bygga en hundkoja behöver inte betyda att skapa en miniatyr hus. Du kan göra en grundläggande kennel mycket enkelt och ändå ge skydd och komfort din hund behov. Att bygga din egen hundkoja är i allmänhet billigare än att köpa en färdig en och är inte alltför komplicerat.

Instruktioner

1 Skär din timmer på sågen till nio längder på 36 inches; tre längder på 44 inches och två längder på 21 inches. Klipp din plywood till tre rektanglar av 48 av 36 inches och två liksidiga trianglar av 36-inches på alla tre sidor. Skära ut en 15-by-15-tums dörr in i en av de triangulära bitar av plywood, 2 inches från triangelns bas.

2 mitra ändarna av sex stycken 36-tums timmer till 30 grader; du kan använda en geringslåda att få vinkeln, men många motorsågar har geringssågar mätare inbyggd Ordna dessa sex stycken i två triangulära ramar. de snedskurna ändarna bör förenas för att bilda hörnen i triangeln. Limma och klämma hörnen tillsammans; Låt torka. Hammare två spikar genom varje skarv för att säkra de två ramarna.

3 Montera två 36-tums bitar av virke och två 44-tums bitar till en rektangulär ram; ändarna av 44-tums bitar bör ligga an mot insidan av ändarna av 36-tums bitar för att bilda hörnen. Lim, klämma och låt torka. Hammare två spikar genom varje led av ramen. Sätt de återstående 36-tums timmer bit i mitten av ramen för ett stöd; spiken på plats. Sätt i de två 21-tums bitar av virke vinkelrätt mot 36-tums stöd och spika på plats. Du bör ha en rektangulär ram med ett tvär stöd.

4 Center en 48-by-36-tums bit plywood över den rektangulära ramen och spika ner med en spik var 6 inches genom plywood i ramen och stöd. Detta är basen för kenneln. Placera de två triangulära bitar av plywood under de två triangulära ramar och se hörnen träffas. Spiken på plats med hjälp av en spik var 3 inches. Dessa är de främre och bakre väggar kenneln.

5 Placera två triangulära ramar upprätt på vardera änden av basen; klämma på plats. Borra fem pilothål genom triangel ramar i basen skruva sedan på plats. Sätt de återstående 44-tums bit av virke mellan de två punkterna i triangeln ramar; spiken på plats för taket stöd.

6 Center de återstående två stycken 48-by-36-tums plywood över de öppna sidorna av kenneln, ena änden på taket stöd, den andra på basen. Hammare i en spik var 3 inches genom alla fyra sidor av plywood för att fästa sidopanelerna på plats.


  

Kommentar