Hundfoder Storage Safety

April 2

Hundfoder Storage Safety


hundmat är sedan köpt i stora mängder, ofta sträcker sig från 10 till 40 pund påsar, är det viktigt att lagra mat med säkerhet i åtanke. Att hålla maten fräsch, bort från skadliga faror och utom räckhåll för barn är viktiga för hunden och barn i hemmet. Att hålla livsmedel säkra hunden kommer att minska risken för förstörda eller förorenade livsmedel.

Hålla Hundfoder Färsk

Förvaras torrt hundmat i en lufttät, återförslutningsbar behållare. Stora badkar med skruv eller gummitätade flip top lock finns på de flesta sällskapsdjur butiker. Små soptunnorna (tillägnad enbart säker hund matförvaring) med en gummitätning i toppen kommer också att fungera bra. Köp kvantifierar av hundmat som du enkelt kan använda i en eller två veckor. Större mängder av hundmat kan löpa ut innan de kan användas.

Hålla hundmat bort från faror

Förvaras torrt hundmat i en garderob eller skåp från hushåll rengöringsmateriel. Eftersom hundmat delar ofta utrymme med andra objekt, välj en päls garderob, mat skafferi eller köksskåp. Undvik att förvara hundmat nära flaska blekmedel, toalettstolen renare eller rengöringsmedel yta. Om dessa behållare läcker, kan klara vätskor gå obemärkt förbi och tränga in i hundmat som gör den farlig för konsumtion.

Barn-Preparera hundmat

Håll hundmat borta från områden där barn lätt kan nå eller komma åt maten. Säker förvaring av torrfoder bör bakom låsta garderoben dörrar i övre skåp nivå eller bakom childproofed skåpdörrar.

När hundmat är inte säker

Undersök torrfoder före servering det till ditt husdjur. Om det har klumpar verkar fuktig, möglig eller har en obehaglig lukt, kasta bort och inte mata den till hunden. Kontrollera fuktig burk hundmat för konsekvent konsistens och färg. Använd inte hundmat om det verkar möglig, infekterad med larver eller buggar eller om behållaren är skadad.

Säker lagring av fuktiga livsmedel

Konserverade och tube livsmedel bevarade kan lagras på ett liknande sätt som torrfoder. Men om rå, färskt kött dieter som serveras, vara säker på att maten kyls eller fryses. Var uppmärksam på hur maten på sällskapsdjur butik eller livsmedels gången förvarades, och göra samma sak. Titta på utgångsdatum; endast använda mat om det är inom räckhåll för sista förbrukningsdag.


  

Kommentar