Hotell i Kilkenny City, Irland

February 14

Hotell i Kilkenny City, Irland


Kilkenny City är ofta kallad Marble City för det berömda välbevarade medeltida stadskärna. Ligger på stranden av floden Nore i centrala Kilkenny County, är Kilkenny City ett populärt resmål bland turister. Dess mer kända platser inkluderar Kilkenny Castle, St. Canice Domen och Black Abbey som går tillbaka till 1225. När det gäller boende, kommer besökare till Kilkenny City hitta ett bra urval av hotell finns att välja mellan.

De Kilford Arms

Den Kilford Arms är ett små hotell med ett bekvämt läge i centrum av staden, bara några minuters promenad från järnvägsstationen. Hotellet har 60 rum som är utrustade med bekvämligheter som satellit-TV, telefon och hårtork. Det finns många nöjen och matställen ligger inom hotellet inklusive O'Faolain s "super-pub" som har byggts upp under tre nivåer i ruinerna av en 16th century kyrka som gränsar till hotellet. Samtidigt hotellets PVS bar har band och DJ praktiskt taget varje kväll i veckan. Både O'Faolain s och PVS servera mat som gör hotellets mer traditionell White Oak restaurang som har lokalt begräsningarna mat i en mer formell inställning.

De Kilford Arms

Johns Street, Kilkenny

irland

353 (0) 56 776 1018

kilfordarmskilkenny.com/

Hotel Kilkenny

Kilkenny är ett modernt 4-stjärnigt hotell som ligger på ringvägen en kort promenad från centrum av Kilkenny City. Hotellets 138 rum verkar modern och något chic. En-suite Anläggningarna på detta hotell inkluderar plasma-TV, telefon och bredband. Hotellet har också gratis Wi-Fi i allmänna utrymmen. Hotellet har en restaurang på plats samt en välsorterad bar som även serverar pubmat.

Hotel Kilkenny

College Road, Kilkenny

irland

353 (0) 56 776 2000

hotelkilkenny.ie/index.aspx

Kilkenny Rivercourt Hotel

Kilkenny Rivercourt är ett 4-stjärnigt hotell som ligger på stranden av floden Nore. Rummen på hotellet är rymliga och elegant inredda. Många erbjuder utmärkt utsikt över floden och den berömda Kilkenny slott som har utsikt över hotellet. En-suite faciliteter inkluderar trådlöst internet, interaktiv television och gåsdun täcken och kuddar. Hotellet har tre olika restauranger på plats samt Riverview Bar som även serverar lättare rätter förutom öl, vin och sprit. Hotellet har även ett fullständigt spa på plats, men det är störst rekreationsområden verkar vara det är lugn, avskild floden plats.

Kilkenny Rivercourt Hotel

The Bridge, John Street

Kilkenny, Irland

353 (0) 56 772 3388

rivercourthotel.com/home/kilkenny

Kilkenny Hibernian Hotel

Kilkenny Hibernian är ett 4-stjärnigt hotell som ligger i hjärtat av Kilkenny medeltida centrum. Hotellet har 46 rum som är elegant inredda och välutrustade med bekvämligheter som inkluderar trådlöst internet, TV med fjärrkontroller och direkttelefon. Hotellets City Bar och Grill serverar en komplett middagsmeny kväll medan Hibernian Bar serverar drycker, mat och afternoon tea. Hotellet är också hem till Morrisons sen bar som är en mer modern nattklubb med DJ, drinkar och dans varje kväll. Gäster på hotellet är också få tillgång till närliggande Watershed Leisure Center som har ett gym, en pool och en bastu.

Kilkenny Hibernian Hotel

1 Ormonde Street

Kilkenny, Irland

353 (0) 56 777 1888

kilkennyhibernianhotel.com/


  

Kommentar