Hotell på klubbhusplazaen i Kansas City

July 1

Hotell på klubbhusplazaen i Kansas City


Country Club Plaza sträcker sig över 15 block i Kansas City, Missouri, och består av över 150 butiker, 43 restauranger platser och en mängd nöjen. Hotell inom klubbhusplazaen gör det bekvämt att stoppa tillbaka på rummet för en paus eller att släppa ut dina väskor under en lång dag att utforska, liksom att sätta dig i hjärtat av Kansas City, nära andra stadens sevärdheter.

The Raphael Hotel

Raphael Hotel är ett boutique logi ligger ett stenkast från resten av Country Club Plaza. Varje rum har kostnadsfritt trådlöst internet, morgonrockar, kylskåp, värdeskåp på rummet, single-cupen Kaffebryggare med gourmet kaffe och te och en klockradio med dockningsstation för iPod.

Hotellets matställe, Chaz på Plaza Restaurant serverar modern amerikansk mat i en varm atmosfär. Lokala konstnärer utföra olika musikstilar vid den intilliggande loungen på de flesta nätter. Hotellet erbjuder även ett businesscenter, gym, konferensavdelning och kostnadsfri parkeringsservice.

The Raphael Hotel

325 Ward Pkwy.

Kansas City, MO 64112

800-821-5343

raphaelkc.com

Intercontinental Kansas City Plaza

Intercontinental Kansas City vid Plaza innehåller 366 rum, inklusive 20 sviter och ligger inom Country Club Plaza. Varje rum är icke-rökare och är inredd med en kung eller två dubbelsängar med tryckavlastande madrasser, badrockar, badrum i marmor och ett värdeskåp på rummet. De flesta rummen har en liten balkong.

Hotellet har också ett gym, bastu, gratis Internet kiosker och en utomhuspool. Du kan begära barnpassning, massage, stänga ned eller transporttjänster för att förbättra din vistelse. På plats Oak Room Restaurant serverar frukost, lunch, middag och eftermiddagste, med menyer med regionala rätter tillagade av färska lokala råvaror. Den intilliggande Oak Bar serverar drinkar och levande musik.

Intercontinental Kansas City Plaza

401 Ward Pkwy.

Kansas City, MO 64112

816-756-1500

kansascityic.com

Kansas City Marriott Country Club Plaza

Kansas City Marriott Country Club Plaza har 295 rum, varav två sviter, som alla är icke-rökare. Varje rum har ett skrivbord och antingen en kung eller två sängar. Vissa rum har en extra bäddsoffa, utsikt över torget eller tillgängliga funktioner för gäster med funktionshinder. Bekvämligheterna inkluderar en inomhuspool med bubbelpool, gym, konferensavdelning, två restauranger och en kaffe hus.

Kansas City Marriott Country Club Plaza

4445 Main St.

Kansas City, MO 64111

816-531-3000

marriott.com


  

Kommentar