Hur man delta modevisningar i Milano

August 10

Hur man delta modevisningar i Milano


Delta i Milan modevisning är ett bra sätt att ta reda på de senaste modetrenderna i världen. Varför? De hetaste modedesigners från Europa till USA presenterar sina kläder på banorna i Milano till de människor som påverkar oss. Så, om du vill veta vad Madonna eller Sting kommer att bära nästa vinter, åka till Milano och du hittar ut när de gör. Här är hur du planerar din resa.

Instruktioner

1 Besök hemsidan Milan modevisningar. Det kommer att ha modeller klädda i couture över den. Så kommer du vet att du är på rätt plats.

2 Klicka på orden "Fashion Week biljetter." Du kommer att se det som anges längst ned på sidan. När du klickar på den, kommer du att gå till en annan sida som listar Visa scheman och priser på den.

3 Kolla in listor för Milan modevisningar. Det kommer att vara i mitten av sidan. Alla listor kommer att innehålla couture designer som är raka från Milano, men vissa kommer att vara i andra delar av landet som New York, London eller Paris, så ha detta i åtanke.

4 Välj Milano modevisning du vill delta. Du kommer att ha en rad av val som anges under själva showen detaljer. Du kan välja biljetter till allmänna publiken eller VIP. Det är en fråga om vad du är villig att betala. Var noga med att lägga den i din kundvagn.

5 Betala dina Milan mode show biljetter. Du betalar när du lägger biljetterna till din vagn. Vagnen tar dig till en annan sida där den frågar efter din betalningsmetod och personlig information.

6 emot dina biljetter och besöka mässan. Se till att du gör andra saker innan för att få till din destination som att hyra ett hotell och hitta en transportmedel (hytt / hyrbil). Dessutom, klä delen. Du vill presentera din bästa sida på Milan modevisning.

Tips

  • Planera din resa i god tid före biljettförsäljning slut.

  

Kommentar