Restauranger i Sayreville, New Jersey

October 11

Restauranger i Sayreville, New Jersey


Sayreville är en stad som ligger i Middlesex County, New Jersey. Det ligger på Raritan River, nära den Raritan Bay. Det anses ofta vara början av den berömda Jersey Shore. Om du bor i eller besöker området och letar efter en restaurang att äta, det finns en mängd olika alternativ - från fina till casual dining, och etniska och kontinental mat.

The Country Kitchen

Landet Köket har en avslappnad, familjevänlig matsal miljö. Restaurangen serverar frukost, lunch och middag. Frukostalternativen inkluderar en mängd olika omeletter, en frukost bacon wrap, land stekt biff och ägg Benedictus, French toast och belgiska våfflor. Starta din lunch utanför med en order av kyckling quesadillas eller mozzarella pinnar. Om en hamburgare är vad du längtar efter, det finns flera alternativ, inklusive mini cheeseburgare och en A1 svamp schweiziska hamburgare. För en lunch på den ljusare sidan, överväga ett land Cobb eller Cranberry Harvest sallad. Middagsmeny har en mängd olika favorit amerikanska förrätter. Njut av köttfärslimpa, rostbiff, stekt kalkon eller stekt kyckling. Barnens menyn finns chocolate chip pannkakor, kyckling anbud och makaroner och ost.

The Country Kitchen
365 Main Street
Sayreville, NJ 08872
732-254-9919
countrykitchenrestaurants.com?

Sayreville Diner

Denna diner är en favorit bland Sayreville lokalbefolkningen. Här kan du njuta av en eklektisk meny i en avslappnad, välkomnande miljö. Frukost serveras hela dagen, och innehåller en rad varma och kalla spannmål, ägg, french toast, pannkakor, våfflor och frukost wraps. Det finns 16 olika sallader, inklusive en kock och fiskare sallad. Det finns också en mängd olika wraps tillgängliga. Den grekiska kyckling, Philly ost biff, grönsaker och grilla kyckling är bara några av de wrap alternativ. Om en smörgås är vad du längtar efter, erbjuder diner paninis, grillade smörgåsar, deli smörgåsar, klassiska smörgåsar och pitabröd pocket smörgåsar. Det finns också ett stort urval av kyckling, nötkött, fläsk och skaldjur förrätter tillgängliga. Barnens menyn finns korv, stekt kalkon och spaghetti.

Sayreville Diner
5 Fisher Street
Sayreville, NJ 08872
732-432-7773
sayrevillediner.com

Arirang Hibachi Steakhouse och Sushi Bar

Njut av en smak av Orienten i Parlin, bara några minuter från Sayreville. Denna avslappnade restaurang är specialiserad på sushi och hibachi stil matlagning. Börja din måltid med en order av rock räkor tempura eller chilenska havsabborre. Det finns en mängd middag val, bland annat lax med japansk tomatsås eller ryggbiff. För hibachi-stil middag väljer kyckling, biff, lax, kammusslor, fläsk eller swordfish-- som alla tillagas rätt framför ögonen. Sushi inkluderar kokos ål rullar, vit tonfisk, tonfisk rullar och bergs rullar. En drink i baren kommer fint komplement till din måltid. Det finns flera inhemska och importera öl samt drinkar tillgängliga.

Arirang Hibachi Steakhouse och Sushi Bar
986 US 9
Parlin, NJ 08859
732-525-3551
partyonthegrill.com


  

Kommentar