Hur man installerar amerikanska armén recept Skär i Uvex Glasögon

June 27

Hur man installerar amerikanska armén recept Skär i Uvex Glasögon


Uvex skyddsglasögon skyddar mot ögonskada från skräp, som kan lindas eller inaktivera en soldat i raden av tullen. Men vanliga glasögon inte utformade för att passa under UVEX glasögon, som kan lämna soldaten med valet av skyddsglasögon eller korrigerad syn. Svaret på detta problem är speciella recept insatser som är utformade för att arbeta med UVEX glasögon för att ge synkorrigering tillsammans med skydd. Dessa skär kan installeras hemma utan att kräva specialverktyg.

Instruktioner

1 Ta recept skär till en ögonläkare för att få rätt recept monteras på insatsramar.

2 Lossa skyddslins av UVEX glasögon genom att dra upp den centrala browbar och trycka ner på båda sidor av linsen. Dra hörnen på linsen för att ta bort den helt och hållet.

3 Hook trådslingan av skären över den centrala snäpp på glasögonen, att se till att insatsen är centrerad på ramen och att insatsen matchar kurvan på browbar.

4 Sprid insatsramen något och tryck in den i glasögon browbar, så att insatsen berör båda sidor av nosstycket av glasen. Släpp insatsramen och det kommer att centrera sig själv.

5 Kontrollera att hakarna på vardera sidan av skären vilar mot browbar av Uvex ramen. De bör passa tätt mot framsidan av baren, men inte på eller twist.

6 Sätt skyddslins av UVEX glasögon genom att sätta in linsen i hörnet av ramen. Linsen bör passa tätt mot kroken på insatsen. Fortsätta genom att föra in den andra kanten av linsen i det motsatta hörnet av ramen.

7 Avsluta installationen genom att snäppa säkerhets objektivet i mittsektionen av ramen. Linsen bör passa jämnt i ramen, och i kontakt med båda krokarna hos skären.

Tips

  • Var försiktig när sprida insatsramen för att installera dem på glasen. För mycket kraft kan böja ramarna och göra en korrekt passning omöjligt.

  

Kommentar