Vilken typ av Glaze kan jag göra för en citron tårta?

May 2

Vilken typ av Glaze kan jag göra för en citron tårta?


En mångsidig citron kaka kan vara en perfekt finish till en sommar måltid. Ljus och fluffig, med inslag av citrus, kan dessa kakor kompletteras med olika smaker för att skapa en söt och elegant dessert. Fönster kakor tar mindre tid än traditionell glasyr, eftersom de hälls på toppen precis innan servering. Glaserade citron kakor kan serveras med färsk frukt för en trevlig sommar behandla.

citrus Glaze

Vilken typ av Glaze kan jag göra för en citron tårta?

Färsk citronsaft gör en skillnad, eftersom det har en mer kraftfull citronsmak.

Skapat från citron eller apelsinjuice och strösocker, förbättrar citrus glasyr citron i kakan. Denna glasyr hårdnar på topp, och skapa en vacker yta. Se till att citroner är fast, men inte hårt, och det bör inte finnas några fläckar på skalet, eftersom detta negativt påverka saft för glasyren. För att skapa glasyr, blanda en kopp siktat florsocker med en fjärdedel kopp färsk citronsaft.

Berry Glaze

Bär blandade med florsocker för inglasning, skapar en rolig sommar toppning för en citron tårta. Var medveten om att hallon eller jordgubbar kan övermanna citronsmak i kakan. Blåbär är den mest subtila komplimang, eftersom större blåbär har en mildare smak som balanserar fint med citroner. För att skapa glasyr, helt enkelt koka bär försiktigt över låg värme tills de blir mjuka. Sila saften och blanda med strösocker, tills du når önskan konsistens.

choklad Glaze

Choklad glasyr skapar en rikare smak för citronkakor. Jämnheten av choklad lugnar syrlig citron smak, för en unik, men utsökt smak kombination. Att skapa choklad glasyr, koka en kopp halvsöt bakning choklad med halv kopp grädde på svag värme tills den är slät och glansig. Du kan lägga till en tesked av frukt sprit för extra smak, om så önskas.

Honey Glaze

För en friskare glasyr, prova en gjord med honung. Den sötma av honung med tartness av citron skapar en kaka som skulle göra en fin komplimang till en kopp te. För att göra glasyr, laga en fjärdedel kopp citronsaft och fyra matskedar honung över låg värme tills kombineras.


  

Kommentar