När kan jag Bada mina hundar när de har behandlats med Frontline Plus?

May 19

När kan jag Bada mina hundar när de har behandlats med Frontline Plus?


Frontline Plus är en loppa och kryssa förebyggande medicin för hundar och katter, som appliceras en gång i månaden till djurets hud. Det är viktigt att ditt husdjur inte bli blöt innan medicinen har tid att träda i kraft.

Fungera

Frontline Plus appliceras på en hund eller katt hud i flytande form genom en en-gång-användning av plast applikator. Den sprider sig över djurets kropp genom de naturliga oljor av dess hud och samlas i ytporerna av sin hud, där den fortsätter att belägga enskilda hårstrån över tiden.

Rekommenderad användning

Frontline hemsida förklarar att Frontline produkter "förbli effektivt under 30 dagar, även om ett husdjur simmar eller badar. Efter appliceringen hålla hunden eller katten från att bli blöt tills applikationsområdet verkar torra, vanligtvis 24 timmar." Webbplatsen rekommenderar att om du planerar att tillämpa Frontline Plus efter husdjur bad, bör du torka husdjur helt innan man behandlar den med medicinen.

Dricks

För att se till att behandlingen är effektiv, applicera vätskan på en plats där djuret inte kan slicka bort det av sin hud och hår, såsom mellan skulderbladen eller på nacken.


  

Kommentar