Hur man gör en kille bryta upp med dig

February 8

Relationer fungerar inte alltid ut. Men ibland kan det vara svårt att sluta. Du är inte längre intresserad. Han är fortfarande kär. Det finns ingen anledning att lida längre. Med några smarta taktik, kommer du snart att vara singel igen.

Instruktioner

1 Ge honom anledning att lämna dig. Analysera din nuvarande relation. Vad gör din pojkvän som om du? Vad inte han? Framhäva negativa. Eliminera positiva. Bråka inte med någonting däremellan. Du vill bli den mest irriterande person kan vara att din pojkvän. Telefonsamtal och e-post är ett bra ställe att börja.

2 Bryt ett datum i sista minuten. Ska träffa honom någonstans. Låt honom sitta där i 20 minuter. Ring honom på hans cell och berätta något kom upp. Om han ifrågasätter dig, hänga upp. Om han kallar igen, inte svara i telefonen. Låt honom skicka dig. De första kommer att vara "av misstag" utgå. Om han framhärdar, e-posta honom tillbaka, men inte med flit. Skriv ett mail till din bästa vän. Hon måste vara någon din pojkvän vet. Ditt meddelande bör vara en litania av klagomål om din pojkvän. Skicka den till din pojkvän med "misstag."

3 Om du fortfarande se din kille, vidta åtgärder för att gå ut. Säg att du vill prata. Se till att det är en dyr plats. Du vill att han ska spendera så mycket pengar som möjligt. Restaurangen bör vara så långt bort som möjligt. Säg att du arbetar sent. Du kommer att behöva möta honom på restaurang. Den arbetar sent ursäkt garanterar också att han inte kan komma dit direkt från jobbet. Det kommer att vara obekvämt. Du vill att han ska behöva göra en särskild resa. Göra bokningen ovanligt sent.

4 Inte visa upp. Inte ringa i förväg. Extrem råhet är viktigt. Om det behövs, ta hjälp av dina vänner eller arbetskamrater. Var beredd om han dyker upp på kontoret. Lämna instruktioner att ha honom kvar i ett väntrummet. Har dina kollegor viska något i stil med "Jag trodde att hon gjorde slut med honom." Vara i ett möte eller på en paus. Om han besöker ditt hem senare, inte svara på dörren. Höj musiken. Aktivera dusch. Han skulle bryta upp med dig ganska snart.


  

Kommentar