Motell nära Fairhaven, Massachusetts

April 3

Motell nära Fairhaven, Massachusetts


Staden Fairhaven, Massachusetts, som ligger ca 50 miles söder om Boston, avgjordes i 1653 av en av de ursprungliga Mayflower pilgrimer. Det är ganska små, med en befolkning på cirka 16.000 som av 2008. Det finns många närliggande attraktioner för besökare, såsom Butler Flats fyren, New Bedford National Historic Landmark District, Fairhaven Town Beach och Fort Phoenix State Beach Reservation, och flera motell är inom ett kort avstånd.

Moby Dick Motel

Moby Dick Motel ligger i North Dartmouth, Massachusetts, som är mindre än fyra miles away från Fairhaven och bara några minuter från University of Massachusetts och det historiska området i New Bedford. Hotellet har 24 lediga rum, var och en erbjuder ett kylskåp, mikrovågsugn, kabel-tv, trådlöst internet och klockradio. Gratis kaffe och te serveras varje morgon på huvudkontoret. Hotellet erbjuder också en bankomat och offentlig telefonautomat i lokalerna. Vissa rum är tillgängliga för gäster som behöver resa med sina husdjur.

Moby Dick Motel
671 State Road
North Dartmouth, MA 02747
508-993-4440
themobydickmotel.com

Hillside Motel

Hillside Motel ligger i Mattapoisett, Massachusetts, som är 5,8 miles away från Fairhaven. Rummen har tv med premium-kanaler som HBO och ESPN, luftkonditionering, telefon, kaffebryggare, hårtork, kylskåp och daglig städning. Motellet har gratis parkering och 24-timmars assistans i receptionen. Det ligger bara 20 miles away från Cape Cod.

Hillside Motel
92 Marion Road
Mattapoisett, MA 02739
508-758-3396
thehillsidemotel.com

Briarwood Beach Motel

Valnöt Beach Motel ligger bara 14 miles away från Fairhaven, i Wareham, och bredvid Weweantic River. Sju rum är tillgängliga, och alla av dem erbjuder utsikt över floden. Rummen är alla rökfria och omfattar tv, trådlöst internet, kylskåp och luftkonditionerings -. Motellet har familjedrivna för mer än 30 år; det ligger tillräckligt nära Cape Cod så att gästerna kan besöka med bara en kort bilresa.

Briarwood Beach Motel
388 Marion Road
Route 6
Wareham, MA 02571
508-295-2766
briarwoodbeachmotel.com


  

Kommentar