Små flygplatser i Florida

August 18

Små flygplatser i Florida


Florida har mer än 60 flygplatser både stora och små, vilket gör det lätt att resa till och från staten. Stora flygplatser kan vara överväldigande för en del på grund av de långa raderna och den tid det tar att manövrera genom terminalerna och grindar. Ett stort antal mindre flygplatser är ett utmärkt val för dem som vill ha en enkel och bekymmersfri upplevelse.

Melbourne International Airport (MLB)

US Airways, Delta, Direct Air och Baer Air erbjuder flyg till och från Charlotte, Atlanta, Niagara Falls, Punta Gorda och Bahamas. Melbourne flygplats ligger bara några minuter från Port Canaveral och en timme från Orlando.

Pensacola Gulf Coast Regional Airport (PRA)

Pensacola erbjuder fler flyg alternativ än Melbourne. Flygbolag flyger till de flesta stater i sydöst. Flygningar går till Dallas, Charlotte, Chicago, Atlanta, Memphis, Houston, Miami, Tampa, Orlando, och Washington. Flyg till Cancun, Montego Bay och Nassau är också tillgängliga från och med januari 2011. Pensacola flygplats ligger bara några minuter från stranden.

City of Fort Lauderdale Executive Airport (FXE)

Denna flygplats har endast två banor och är främst för företag och affärsresenärer, med kapacitet för endast liten pendlare plan. Den verkställande flygplats skryta med att det är snabbt och enkelt eftersom det inte finns några biljettkontor, linjer eller förvirrande terminaler. Denna flygplats ligger bara några minuter från centrala Fort Lauderdale och en timme från Miami.

Southwest Florida International Airport (RSW)

Southwest Airport ligger i Fort Myers och flyger till städer i mellanvästern och längs ostkusten. Alla de stora flygbolagen flyger hit liksom många mindre operatörer som Sun Country, USA 3000 och Westjet. Denna flygplats har också en flygning till Kanada och en till Berlin. Det är praktiskt att Marco Island, Sanibel Island och Everglades.


  

Kommentar