Restauranger i Queens Key, Toronto

March 16

Restauranger i Queens Key, Toronto


Drottning Key (stavas Quay i Kanada) i Toronto ligger vid foten av staden på stranden av Lake Ontario. Området är en populär destination för turister och lokalbor tack vare sin vackra hamn plats och många närliggande sevärdheter. Harbourfront Centre kallar området hem, producerar över 1000 konst och kulturella evenemang varje år, inklusive tema festivaler varje helg under sommarmånaderna. Området är också hem för många fina restauranger.

Vattenstämpel Irish Pub

Vattenstämpel Irish Pub ligger i Queens Quay Terminal, en boutique köpcentrum med utsikt över Toronto Harbour. Vattenstämpel är en öppen luftig pub, med golv till tak fönster, lång trä bar och smakfull inredning. På menyn finns pubfavoriter såsom sötpotatis frites, kycklingvingar, bangers och mäsk och Irish stew. Under sommarmånaderna, Watermark har en stor uteplats med utsikt över Lake Ontario.

Vattenstämpel Irish Pub
207 drottningens Quay West
Toronto, ON M5J 1A7
416-214-2772
watermarkirishpub.ca

il Fornello

Il Fornello är ett mitten av prissatta italiensk restaurang som har tagits upp i den Zagat Guide "Top 10 Toronto restauranger." Restaurangen ligger också i drottningens Quay Terminal och har en smart casual matsal tillsammans med en 200 personer uteplats. Den omfattande menyn finns många pastarätter, grillat kött och ett antal sallader. Restaurangen är mest känd för sina trä ugnen pizzor, med över 16 stilar presenteras på menyn plus en omfattande lista med ingredienser för dem som vill utforma sin egen tunn skorpa konstverk. Il Fornello har också en meny för personer med särskilda kostbehov.

il Fornello
207 drottningens Quay W
Toronto, ON M5J 1A7
416-861-1028
ilfornello.com

Pier 4 Storehouse Restaurant

Ligger ett kvarter väster om drottningens Quay Terminal, är bara en kort promenad till Rogers Centre och Air Canada Centre, vilket gör det perfekt för en pre- eller post-game måltid Pier 4 Storehouse Restaurant. Den avslappnade Matsalen har en robust inredning med grov huggen balkar, antikviteter och nautiska blomstrar. Menyn presenterar ett stort antal fisk- och skaldjursrätter som hummer och stoppade sula, liksom biffar och pastarätter. Under sommarmånaderna kan du njuta av en måltid eller cocktail på uteplatsen.

Pier 4 Storehouse Restaurant
245 Queens Quay West
Toronto, ON M5J 2K9
416-203-1440
pier4rest.com


  

Kommentar