Yaki Pony Braiding Styles

August 20

Yaki Pony Braiding Styles


Den Yaki Pony är en peruk gjord av 100 procent Toyokalen fiber. Den levereras i olika längder från 16 inches till mer än 48 inches och har strukturen av silkeslen rakt människohår. Den Yaki Pony kommer i en mängd olika färger för att matcha din naturliga hårfärg och har en curl i slutet. Den kan användas för att skapa många olika flätade frisyrer.

Franska Braid

För att skapa en lång fransk fläta, bobby stift Yaki ponny till kronan på huvudet och gå vidare till franska fläta håret, drar i trådarna för Yaki ponny som du går. När din naturliga hår går ut och Yaki ponny håret tar över, kan du ha några scraggly ändar som sticker ut i flätan. Att dra dem i, svepa en hårnät runt ändarna och säkra hairnet med en bobby stift.

flätad Headband

För att göra en flätad pannband av din Yaki ponny, bifoga det till ditt huvud under din naturliga hår. Fläta Yaki ponny och dra upp över toppen av huvudet som ett pannband. Fäst den på flera ställen med hårnålar.

Långsida Braid

En långsida fläta är en stor informell look för sommaren. Fäst Yaki ponny till kronan på huvudet, men se till att en del av din naturliga hår faller ovanpå Yaki ponny. Dra håret runt på sidan och fläta tills det är ungefär fem eller sex inches till vänster om Yaki ponny. Använd ett pannband för att hålla håret ur ansiktet.

flätad Bun

Använd din Yaki Pony att skapa en omfattande bulle. Detta är en elegant kväll utseende. Fäst Yaki ponny som en hästsvans tillsammans med ditt naturliga hår. Det kan vara en hög hästsvans, en låg hästsvans eller till och med en sidohästsvans. Fläta ditt eget hår i med den Yaki ponny och säkra slutet av flätan med ett elastiskt. Rulla flätan runt mitten av hästsvans och fäst med hårnålar.


  

Kommentar