Så här importerar vin som personliga tillhörigheter

December 26

Så här importerar vin som personliga tillhörigheter


Tulltjänstemän med US Department of Homeland Security inspektera regelbundet bagaget av resande till landet, att se till att det du har gjort anspråk på att hämta hem är faktiskt vad du har med dig. Om du vill importera vissa vin från dina resor, måste du följa korrekta förfaranden preciseras enligt amerikansk lag, samt lagarna i den stat där du anländer.

Instruktioner

1 Packa ditt bagage med mängden vin du vill ta med hem till USA, komma ihåg att mer än en flaska (1 liter) är föremål för en tull skatt, cirka 3 procent för varje $ 1000.

2 Ring för en tulldeklaration från en flygvärdinna före landning i USA eller från en tullombud vid ankomsten till en gränsövergång.

3 Noggrant lista antalet flaskor vin du föra in USA.

4 Betala någon skatt som belastar vinet du importerar.

5 Överensstämmer med den amerikanska Bureau of alkohol, tobak och skjutvapen genom att fylla i alla tillstånd som krävs för vin du försöker importera som personliga tillhörigheter. En ATF agent kan kräva att du är klar med detta steg om det är fastställt att du kan försöka att importera alkohol av kommersiella skäl.

Tips

  • Kontakta tullkontor där du kommer att komma in i USA för att säkerställa mängden vin du vill importera är tillåtet och att bekräfta att den stat där du ska skriva in inte har några särskilda krav för betydande mängder av importerad alkohol , såsom att betala en särskild moms.

  

Kommentar