Ansikts hårborttagning Metoder

January 29

Ansikts hårborttagning Metoder


Få kvinnor gillar att fångas med ansiktshår. Det finns så många sätt att ta bort oönskat ansiktshår, men som är det mest effektiva medan det fortfarande är enkelt och tillgängligt? Om du behöver hitta ett sätt att bli av med ansiktshår, leta efter alternativ som passar dig bäst och samtidigt ge dig mest framgång.

Vaxning

Använda vax för att ta bort ansiktshår är effektiv, och har en långsam återgång tillväxt. Vaxning sker med en tunn remsa av varm, smält vax, som är spridda över oönskat hår. En remsa av tyg pressas sedan ned på den, och håret vidhäftar till remsan som det kyls. Remsan är sedan dras av, effektivt dra håret ut liksom. Vaxning fungerar bra för områden där det finns mycket hår som måste dras ut på en gång. Du kan få den bästa framgång med vaxning på en salong. Många områden i ansiktet, såsom överläpp eller ögonbryn kan göras för så lite som $ 10. Eftersom håret avlägsnas vid roten, kan du njuta av resultatet av din vaxning för upp till fyra veckor. Vaxning orsakar minimal smärta och rodnad på platsen.

Plockning eller Gäng

Plockning eller gängning är en metod för att avlägsna ansiktshår genom att dra ut dem en och en. Om du plockar ansiktshår, använder du en uppsättning av pincett för att förstå den lilla hår och dra ut den helt. Denna metod är bra om du bara har några enstaka ansiktshår, såsom de runt ögonbrynen. Plockning är kostnadseffektivt eftersom när du har köpt pincett du kan plocka var och när du vill. Threading är ett förfarande som är populärt i Mellanöstern kulturer. En bomullstråd rullas över huden, vilket kan göra att dra eller rycka ut oönskat hår. Detta är mer effektivt för hela områden i ansiktet, men kan vara smärtsamt, och måste göras av någon som har haft yrkeserfarenhet. Men är gäng vanligen snabbt och varar i några veckor eftersom håret dras ut vid roten.

Laser Hårborttagning

Laser hårborttagning är den i särklass mest effektiva sättet att ta bort ansiktshår, men det är också i särklass dyraste metoden. Lasrar används för att förstöra hårsäckarna i ansiktet så att en användare bara behöver ett par möten för att vara helt hår gratis för några månader eller kanske resten av sitt liv. Laser hårborttagning har några risker som är förknippade med det, nämligen en ändring av hudens struktur, bränna eller ärrbildning eller en ljusare i huden. Att se en erfaren hudläkare kan ge bättre resultat. Laser hårborttagning är bekant dyra, med sessioner som sträcker sig från $ 400 till $ 600 och upp till sex sessioner behövs för fullständiga resultat. Det kan dock spara pengar över vaxning eller köpa andra förnödenheter i det långa loppet.


  

Kommentar