Hur man blandar Albon

May 14

Hur man blandar Albon


Albon är en låg dos, absorberas snabbt drog skapad av Pfizer Animal Health för att behandla ett antal bakteriella infektioner hos hundar, nötkreatur, fjäderfä och katter. Läkemedlet finns i flera former, inklusive färdigblandad vätska, kapsel och injicerbara. Den enda form av Albon som måste blandas med sällskapsdjur föräldern är den injicerbara Albon. Ett recept krävs för Albon i alla former och alltid kommer med riktningar. Men om du har förlorat köranvisningar till blanda din injicerbara Albon, följ dessa några enkla steg.

Instruktioner

1 Vrid den flytande delen av Albon medicinering upp och ner i ena handen. Med andra sidan driva en ren steril spruta in gummitätningen på flaskan.

2 Dra tillbaka långsamt på sprutans kolv för att fylla den med Albon flytande lösning. Som flask töms, kan du behöva dra ut nålen tills den är nästan ur flaskan för att få de sista dropparna ur. Dra ut nålen från flaskan.

3 Stick in nålen i den andra Albon flaskan, som innehåller det torra pulvret. Tryck sprutkolven för att tömma innehållet i vätskeflaskan i den torra flaskan.

4 Ta bort nålen från den torra flaskan och snurra försiktigt och skaka flaskan håller både torra och flytande föreningar. Blanda tills allt pulver är upplöst.

Tips

  • När lösningen blandas in nålen i injektionsflaskan med blandade Albon lösning. Dra tillbaka på sprutans kolv tills du har fyllt den med den lämpliga dosen för ditt djur. Knacka försiktigt på sprutan för att säkerställa att det inte finns några luftbubblor i medicin.
  • Se till att dina djur drinkar mycket vatten på Albon.

  

Kommentar