Vad finns det att göra på Royal Caribbean transatlantiska Cruises?

April 23

Många människor är oroliga att korsa Atlanten med fartyg eftersom det innebär många dagar till sjöss utan land i sikte. De undrar om de kommer att bli uttråkad, sjösjuka eller gå rör-galen. Royal Caribbean fartyg har många sätt att hålla passagerare underhöll. Det är inte troligt att du kommer att ha tid att utforska dem alla, oavsett hur lång tid resan.

ompositionering

Royal Caribbean erbjuder 12- till 14-natten transatlantiska kryssningar under april, maj, oktober, november och december. Dessa är enkelriktade resor med särskilda resvägar för att flytta fartyg för följande seglingssäsongen. Österut korsningar segla från USA eller Sydamerika till Europa och västgående fartyg seglar i motsatt riktning. Från och med augusti 2009 prissättning under 2010 på vissa avgångar var väl under $ 100 per dag för invändiga hytter, vilket gör det ett mycket ekonomiskt sätt att besöka en annan kontinent.

aktiviteter

En korsning tar allt från 5 till 7 dagar utan avbrott till sjöss. Om du segla en sydlig rutt, såsom Adventure of the Seas "resa från San Juan, Puerto Rico, Barcelona, ​​Spanien, kan du njuta av utomhusaktiviteter, såsom bergsklättring på tratten, golfsimulatorer, en 9-håls mini golf eller inlines. De flesta av fartygen har också ett solarium med en inomhus / utomhus pool.

Independence of the Seas har en utomhus FlowRider surfing simulator och H2O Zone vatten park.

Om du är på en väg Nordatlanten, som Jewel of the Seas seglar från England till Boston via Irland och Island, det förmodligen kommer att vara för kallt och dimmigt för utomhusaktiviteter, så att du kan koppla av i spa och schemalägga vissa bortskämd, eller reservera tid på skridskobanan. Många organiserade aktiviteter, såsom trivia tävlingar, konst auktioner, anrikning demonstrationer, föreläsningar och spel planeras dagligen av kryssningen direktör och personal; kontrollera din kompass nyhetsbrev för mer information.

Varje fartyg har en inre Centrum eller Royal Promenade fylld med affärer och restauranger, där du kan promenera dag eller natt och uppfyller dina medpassagerare.
Nätterna erbjuder ett urval av matställen, shower, spel i kasinot, musik och dans. Med ingen tidig väckning för utflykter, kan du festa hela natten.

Hamnar

Innan de gör korsningen, alla fartyg anlöper på portarna på båda kontinenterna, och ibland i mellan, som Kanarieöarna och Azorerna. Din resplan kan omfatta dagar att besöka Brasilien, England, Frankrike, Spanien, Italien, Portugal eller Irland.

Dricks

På en östlig passage, du ställa in klockan fram en timme nästan varje natt när du korsar Atlanten. Efter några dagar, verkar dags att flyga förbi. Om du vill ha en mer avslappnad kryssning, flyga till Europa och segla tillbaka till USA. Då kommer du att kunna lägga till en timme varje dag till sjöss för att sova eller spela.


  

Kommentar