Hår glans Behandlingar

December 13

Hår släta behandlingar är over-the-counter produkter eller hårsalong behandlingar som syftar till att öka glans i håret. Många kommer i en mängd olika färger för att hjälpa till att öka hårfärg och alla kommer i en klar färg också. Over-the-counter hår släta behandlingar är oftast utformade för att fungera rätt i duschen. Salong hår släta behandlingar utförs av en professionell frisör i en salong inställning och används för att öka glans och förbättra färg.

John Frieda Luminous färglasyr

John Frieda Luminous färglasyr hår släta behandling är en dag eller en gång i veckan släta behandling som skall användas hemma. Denna glansbehandling "lämnar ditt hår levande, silkeslen och vacker", enligt John Frieda webbplats. Du kan välja att använda denna behandling i 3 minuter varje gång du schampo eller så kan du använda den en gång per vecka i 20 minuter.

Frederic Fekkai Salon Glaze

Frederic Fekkai Salon Glaze Clear Shine Rinse är en hår släta behandling som kommer i en tydlig skugga. Sephora.com säger att detta hår släta behandling "inspirerad av professionella salong glas tjänster." Med hjälp av silikoner, kan detta hår släta behandling av Frederick Fekkai hjälpa att lägga glans och en silkeslen känsla till håret.

Revlon Conditioning Color Glaze

En annan hår släta behandling är Revlon Conditioning Color Glaze. Denna speciella hår släta behandling är tänkt att användas i stället för din balsam en gång per vecka. Den Revlon Conditioning Color Glaze är en enkel att använda, över disk håret glans behandling som är tänkt att förbättra glans och tätning färg.

Clairol Radiance Fukt Rich Colorgloss

Clairol Professional märkesvaror, som säljs på skönhet leverans butiker, har kommit ut med en hår släta behandling. Clairol Radiance Moisture-Rich Colorgloss fungerar i 15 minuter eller mindre och kommer i 21 nyanser, såväl som en klar färgglans. Med detta hår släta behandling kan du uppdatera färgat hår, tonen höjdpunkter, förbättra hårfärg och glans till håret.

Redken Shades EQ

Redken Shades EQ är en hår släta behandling och demi-permanent hårfärg i en produkt. Redken Shades EQ kommer i en mängd olika färger och kan användas för att inte bara lägga glans till håret utan att lägga till färg också. Det finns också en produkt inom den linjen kallas Redken Shades EQ Crystal Clear, som kan läggas till Redken Shades bearbetning lösning som låter dig lägga glans till någon hårfärg. Redken Shades EQ hår släta behandlingar måste behandlas för cirka 25 minuter, vilket gör det till en av de längsta behandlingstiderna av dessa fem hår släta behandlingar.


  

Kommentar