Hur man gör en särskild Peach skomakare

July 9

Hur man gör en särskild Peach skomakare


Peach skomakare är en traditionell dessert från södra USA som visar regionens berömda persikor. En standard peach skomakare recept görs med enkla ingredienser, men genom att lägga till egna personliga kontakt med en speciell krydda, eller med färska persikor över konserverad, blir det något speciellt. Servera skomakare med peach glass för att lägga till en pricken.

Instruktioner

1 Prep dina ingredienser. Skär persikorna i tunna skivor, sedan placera dem i en skål och strö dem med en tesked av vitt socker. Blanda vitt socker och kanel för jordskorpan tillsammans. Skiva den kylda smöret i små bitar och ställ åt sidan i kylen, sedan Värm ugnen till 425 grader Fahrenheit.

2 Blanda persikor med en halv kopp farinsocker, kanel, citronsaft och majsstärkelse i en stor bunke. Rör om tills alla persikorna är belagda. Detta är det dags att lägga till speciella ingredienser, såsom extra kanel eller honung.

3 Värm persikorna i en stor gryta i 10 till 15 minuter. Om ugnen körs särskilt varmt, sedan hålla gryta i mindre tid.

4 Blanda mjöl, vitt socker och kanel blandning, bakpulver, salt och 1/4 farinsocker i en skål för smet. Ta smöret från kylskåpet och låt det sitta i två till tre minuter.

5 Använd fingrarna för att knåda smör i smeten ingredienser. Fortsätt tills ingredienserna har formats till klumpar.

6 Koka 1/4 kopp vatten. När vattnet når en kokpunkt, häll den långsamt i smeten blandning, omrörning som du häller.

7 Ta persikor ur ugnen och häll smeten över toppen tills den är spridda över alla persikor.

8 Strö kanel över hela skomakare och placera den tillbaka i ugnen i ca 30 minuter. När skomakare är klar, är smeten gyllenbrun och persikor är varm. Låt skomakare vila under 5 minuter före servering.

Tips

  • Servera skomakare med en garnering av en färsk persika och en klick glass.

  

Kommentar