Home Stay Semester i Orlando, FL

July 4

Home Stay Semester i Orlando, FL


För dem som är redo att fly snö, is och kylig väder för en kvav semester i Orlando, i stället för att vistas i ett litet hotellrum, hyra ett hus ger möjlighet för en tystare, mer privat semester. Ett hus ger också boende för familjer och grupper semestrande tillsammans. Oavsett om du planerar att tillbringa tid på nöjesparker eller bedriver andra nöjen, att välja en hyra hus kan du återvänder efter en dags sightseeing till ett bekvämt hem.

Hem Stannar

En Orlando hem vistelse hyra är inte en tid aktie, eftersom hyresgäster inte betalar underhållsavgifter eller har någon typ av ägande i huset. Hyresgäster kolla bara in hyran som de skulle ett hotell, men de får mer utrymme och frihet för sina dollar. Hus har ofta fler bekvämligheter än hotell.

Flera företag i Orlando är specialiserade på uthyrning hem-vistelse, inklusive Kingdom State Villas, Dream Homes Inc., Easy Choice Vacation Homes, Villa Style Orlando och Disney 4 villor. Vissa ägare väljer att hyra sina egna hus genom Semesterbostäder av ägaren (VRBO).

fördelar

Fullt utrustade kök minska behovet att äta ut varje kväll, plus tvättmöjligheter innebär hyresgäster kan packa lättare. I Orlando, de flesta hyreshus har privata pooler, utomhusgrill, trådlöst internet, spelsystem och DVD-spelare. Husen idrott här ofta spelrum med biljardbord och hemmabio. Hyra hem varierar från två till sju sovrum och från 1050 till 4000 kvadratfot.

hyreskostnader

Förutom att erbjuda mer utrymme och avskildhet, kan semesterbostäder ofta vara billigare än att hyra flera hotellrum för alla i gruppen. I Orlando, hyra hem börjar på ca $ 120 per natt kan sova åtta personer, snarare än de vanliga två gäster per rum.

Andra alternativ

Förutom traditionella semesterbostäder, är ett annat alternativ för mer flexibla resenärer att överväga hus swapping med en Orlando husägare. Detta är ett kostnadseffektivt sätt att resa och tillbringa tid i solen.

Det finns mer än två dussin bostäder tillgängliga för pumpning i Orlando genom Home Link International, ett hus-swapping företag som har varit i drift sedan 1953 och förvaltar 13.000 fastigheter.

Ett annat alternativ är Intervac Home Exchange International, som representerar 20.000 hem och har varit i drift sedan början av 1950-talet. Intervac har fem bostäder i Orlando.

Tips för Swappers

Var flexibel, forskning på området och be husägare massor av frågor. Se till att du är bekväm låta främlingar sova i sängen och använda ditt hem. Dela tydliga riktlinjer om dina regler och förordningar, och se till att du vet vad bytare förvänta sig i sitt hem. Dela listor för akuta kontakter.


  

Kommentar