Hur bokar en flygning på Eos Airlines

October 17

Eos är ett ungt flygbolag med en nisch - lyx flygningar mellan New York och London.

Instruktioner

Lär känna Eos

1 Sträcka ut. Det finns inga tränare platser på Eos. Varje passagerare får sin egen lie-flat sits och mer än 20 fot av personligt utrymme; bäraren har utformat sin flotta av Boeing 757 för att bära endast 48 passagerare i stället för standard 220.

2 Spara utrymme för en fyrarätters gourmetmåltid. Du kan även beställa en uttrycklig version om du vill spendera mer av din tid att sova.

Förstå flyg Policies

3 Ankomst vid grinden 45 minuter före avgång. Dock vara medveten om att du kan ringa i förväg om du kör sent och få en eskort genom säkerhetskontrollen.

4 Ta alla dina bagage ombord. Det finns mer än tillräckligt med utrymme för att stuva det; bara komma ihåg att inte packa några objekt som kan orsaka ett säkerhetsproblem.

Boka biljett

5 Boka och betala din biljett online via Eos webbplats (se Resurser nedan). Och det finns inget behov av en vägkarta, som Eos flyger endast mellan John F. Kennedy i New York och Stanstead i London.

6 Gör din bokning via telefon. Ring ett Eos försäljningsagent avgiftsfritt på (800) 458-1277.

7 Boka din flygresa genom en resebyrå. Bokning via en agent är en bra idé om du försöker att samordna ett anslutningsflyg.

Tips

  • Kontrollera med flygbolaget eller din ambassad för att avgöra vilka dokument du behöver för att flyga internationellt.

  

Kommentar