Hur man bevarar rostad röd paprika i olivolja

January 6

Hur man bevarar rostad röd paprika i olivolja


Rostad röd paprika i olivolja är perfekt för att förbättra ett antal smak måltider. Från tjänstgör på knaprig bröd som en läcker aptitretare till att lägga till sallader, soppor, grytor och italienska rätter, det finns oändliga sätt att använda denna delikatess. Enkel att förbereda och även ganska lätt att bevara, kommer du vara tacksam för den tid att skapa denna välsmakande behandla.

Instruktioner

Hur man bevarar rostad röd paprika i olivolja

1 Tvätta paprika noggrant med vatten och en grönsak pensel. Skär paprikorna i tunna strimlor. Du kan skära dem i varierande längder enligt dina önskemål.

2 Smörj en grund bakplåt med olivolja. Värm ugnen till 300 F. Placera peppar band på pannan och grädda i ungefär en timme, svarvning var 10 till 15 minuter med en träslev eller spatel. Baste paprikorna varje gång de är påslagna. Doppa en ren bakelse pensel i olivolja och borste på paprikorna. Om paprikorna börjar gör svart runt kanterna, testet för doneness genom att sätta in tine av en gaffel i en peppar. Det bör sätta lätt, men pop något när man petar i peppar.

3 Fyll en kastrull eller djup kastrull med vatten att koka. Tvätta flaskan och korken du använder för att bevara dina röda paprikor. När det har tvättats, dränka flaskan i kastrull med vatten. Korken kommer att flyta ovanpå. Föra vatten till en koka, och fortsätt att koka i ca 20 minuter.

4 Låt flaskan och korken lufttorka på en ren pappershandduk. Saker som många peppar band som du vill i konserveringsflaskan. Släpp i ungefär en tesked torkad rosmarin, en tesked havssalt, en skalad och hackad vitlöksklyfta, och några pepparkorn. Häll olivolja i flaskan, fyllning till omkring en tum från toppen.

5 Infoga korken i flaskan, och lagra i frys. Ju längre paprikorna sitta i blandningen, desto mer smakrika de kommer att vara. Låt paprikorna att stanna i flaskan minst en vecka innan öppning. Om den lämnas unopen, kommer de håller sig fräscha upp till ett år.

Tips

  • Förvaring av flaska paprika felaktigt kan orsaka botulism. Frysa dem - inte förvara dem i rumstemperatur.

  

Kommentar