Hur man gör Höstackar

December 2

Höstackar är snabba inga-baka kakor som kräver ett minimum av ingredienser och innehåller en mängd sorter. Växla chip smaker och lägga till olika ingredienser kan du göra flera varianter av samma recept. Haystacks fungerar bra i sista minuten-situationer på grund av den minimala förberedelsetid. Håll alla ingredienser till hands och förbereda några minuter för en snabb behandling.

Instruktioner

1 Gör grundläggande höstackar genom att kombinera två tredjedelar kopp jordnötssmör, 12 uns smaksatt munsbitar och tre uns av chow mein nudlar i en stor skål. Rör ihop väl med en träsked och sjunka med rundade matskedar på bakplåtspapper. De bör härda inom loppet av några minuter beroende på temperatur och luftfuktighet. För att påskynda processen, placera cookies på vaxat papper i kylskåpet.

2 Kombinera chunky jordnötssmör och sex uns vardera choklad och kola smulad för traditionella höstackar. Om du bara har krämig jordnötssmör till hands, kasta in en kopp hackade nötter.

3 Skapa en rikare haystack genom användning av 12 uns av butterscotch munsbitar. Dessutom, tillsätt en kopp hackade valnötter.

4 Använd 12 uns av choklad chips och följer samma recept. Tillsätt en kopp hackade cashewnötter för en annan variant på receptet.

5 Gör en elegant höstack med 12 uns av vita munsbitar. Använd mandel smör i stället för jordnötssmör och tillsätt en kopp hackade mandlar eller macadamianötter.

6 Förbered en verkligt nötig höstack för muttervänner med jordnötssmör munsbitar. Använd chunky jordnötssmör och tillsätt en kopp hackade jordnötter till mixen.

7 Variera receptet med olika smaksatta munsbitar och muttrar som passar din smak, så länge du använder rätt mängd jordnötter eller mandel, smör, smaksatt munsbitar och chow mein nudlar, och inte lägga till mer än en kopp en ytterligare ingrediens recept kommer att fungera.

Tips

  • Du kan också ersätta kokos eller hackade russin, craisins eller miniatyr marshmallows för muttrarna.

  

Kommentar