Hur man gör en ros på en spik med akrylfärg

November 11

Hur man gör en ros på en spik med akrylfärg


Du kan måla proffsiga mönster på dina egna naglar med hjälp av akrylfärg och den tunnaste pensel du kan hitta. Nyckeln till att måla en ros design, liksom de flesta designer, är att hålla en stadig hand och ta din tid. Du kan använda vanliga nagellack för målning rosor på dina naglar, men akrylfärg är lättare att arbeta med eftersom det är tunnare än traditionella spik färger. Mediet viskositet flesta flaska akryl hantverk färger är mer lämpade för de intrikata detaljerna i nail art. Det är emellertid viktigt att belägga naglarna med klart täckfärg så snart den akrylfärg torkar att förlänga livslängden av designen.

Instruktioner

1 Doppa spetsen på penseln i den röda färgen och måla en liten prick på nageln. Detta kommer att vara centrum för din ros. Omge pricken med tre eller fyra kommaformade linjer för kronblad. Lägg till en rad större kronblad strax utanför den första raden.

2 Skölj borsten i vatten och torka på en pappershandduk. Upprepa tills vattnet på pappershandduk är tydlig.

3 Doppa borsten i grön färg och måla två till tre hjärta formar omger rosen, med spetsen pekade bort från mitten av nageln. Låt torka helt. Detta kan ta upp till 10 minuter, beroende på tjockleken av färgen.

4 Coat med en högkvalitativ topplack för att säkerställa färgen inte skrapa.


  

Kommentar