Hur Markera bagage så det är lätt att upptäcka

February 10

Har du någonsin varit på flygplatsen och väntar på ditt bagage vid bagageutlämningen ... bara att inse att ett halvt dussin andra passagerare på flyget har resväskor som ser nästan identisk med din? Det kan vara en frustrerande process att upptäcka ditt bagage på en bagagekarusell, speciellt om det är svart, brun eller blå och en konventionell utformning. Reser är stressande nog utan extra tryck att behöva kontrollera ID-taggar för varje resväska som liknar din. Här är några tips om hur man gör saker lite lättare för dig själv.

Instruktioner

1 Var noga med ditt bagage yta och handtag är rena och fria från smuts, sot eller något annat som kan hindra bandet från att fastna vid det.

2 Klipp två bitar från tejprullen, en ca 1 ½ till 2 inches lång och den andra om 3 inches lång.

3 Placera mindre bit tejp på botten eller en av sidorna av din resväska eller väska, och se till att de färgstarka bandet är mycket iögonfallande och kan ses från ett avstånd, och att det pressas plant på ytan av påsen och inte lossnar.

4 Linda längre bit tejp runt påsen handtag, återigen göra det så iögonfallande som möjligt. Om påsen har mer än ett handtag, välj det som du tror kommer att vara lättare att se på avstånd som påsen går runt ett bagage karusell.

5 Upprepa steg 1 till 4 för varje bit av bagage som du vill markera. Nu när ditt flyg landar och du befinner dig vid bagageutlämningen efter ditt bagage, bör du kunna upptäcka det enkelt genom att leta efter bandstycken på några påsar som ser ut som de kan bli din.

Tips

  • Denna metod är inte avsedd att vara ett substitut för att sätta identifieringsetiketter på ditt bagage. Glöm inte att se till att varje del av ditt bagage har en tagg med din korrekta kontaktuppgifter.

  

Kommentar