Hur man gör upp med brun skugga

September 19

Hur man gör upp med brun skugga


Vissa människor bära smink för att få en naturlig look. För andra är makeup mer extrem och glamorös. Bruna skuggor ge det bästa av båda världar. Brown har en dämpad underton, som bidrar till att skapa en naturlig lyster eller bronse effekt. Samtidigt kan djupa, rika bruna förmörkas för en kvav eller rökig utseende. Bruna skuggor behöver inte bara användas på ögonen. Använd en brun skugga att kontur ett ansikte.

Instruktioner

1 Applicera ett tunt lager av grädde ögonskugga primer på ögonlocken med fingret. Smeta några av primern på pekfingret, stänga ögat och placera fingret på ögonlocket för att gnida primern in från ena hörnet av ögat till den andra. Få primern i ögonlocks veck. Ögonskugga primer är effektiv för att göra ögonskuggor håller längre och för att förhindra ögonskuggor från att köra eller kladdar.

2 Doppa ögon blending brush i behållare av brun skugga. Damma av borsten något och tillämpa borste för att ögonlocket veck. För en naturlig look, gnugga blending brush och tillbaka i globlinjen för att lägga till färg för ögat.

3 Skapa en kvav eller rökig look med brun skugga. Täcker ögat blandning pensel med brun skugga, placera den direkt på ögonlocket. Svep borsten fram och tillbaka på locket till mörkare området runt ögat. Flytta brun skugga upp mot globlinjen. Göra en vingförsedd effekt som sträcker sig förbi den yttre kanten av ögat.

4 Använd en smutsfläck pensel doppad i brun skugga att gälla precis under ögat, på bottenlocket. Denna teknik mörknar ögat för en mer glamorös och romantisk look.

5 Doppa en rougeborste i behållaren brun skugga. Applicera borsten till äpplet av kinderna och sveper borsten tillbaka mot tinningarna. Brun skugga på kinderna ger en tonad glöd, samt konturera ansiktet för att få det att verka mer smal. Ett annat ställe att tillämpa brun skugga med en rougeborste är under käken, haka och hals.


  

Kommentar