Hur man bevarar en Iced tårta Före en händelse

April 22

Hur man bevarar en Iced tårta Före en händelse


Vissa iced kakor kan bo i ditt skafferi innan en händelse, medan andra behöver kyl- att stanna säkert. Hur man bäst bevarar kakan beror på vilken typ av isbildning du har använt. Som sagt, kylning någon typ av iskallt kaka ger dig extra trygghet att du kraftigt har minskat risken för livsmedelsburna sjukdomar.

Ta det lugnt

Iced tårtor som har en stabil glasyr från en kan bo trygg i ditt skafferi för två till fyra dagar. Men om du har gjort glasyr själv, med hjälp av smör, färska ägg eller mjölk, kylskåp kakan inom två timmar för att göra det och plan för att hålla den i kylskåp i upp till fyra dagar. Refrigerate kakan inom två timmar efter isbildning den, eller företrädesvis, omedelbart efter att ha gjort det.

Alla kakor inte är lika

Om isbildning innehåller vissa mjölkprodukter, måste du vara extra försiktig. Glasyrer med färska ägg, såsom sju minuters glasyr, och de med cream cheese, smör, grädde eller vaniljsås, alla behöver kylas inom två timmar efter glasyr. De kommer att förbli säker i kylen i upp till tre dagar. Kakor med vispgrädde är särskilt ömtåliga, eftersom krämen förlora sin fluffighet och separerar inom en dag, vänder kakan fuktig.

Tid för Dessert

Både kakan och glasyr blir fast i kylskåpet, och får inte smaka så bra eftersom dina smaklökar är mindre mottagliga för kall mat än rumstemperatur eller varm mat. Ta kakan ut att sitta vid rumstemperatur i en timme innan servering så att den värms upp något men är fortfarande inom det säkra två timmar serverar period.

Varför det är viktigt

Skadliga och harmlösa bakterier finns överallt, men de förökar sig snabbt i vissa livsmedel och vid rumstemperatur. Till exempel, mer än 2300 slag av Salmonellabakterier växa i livsmedel, för att inte nämna tusentals andra typer av bakterier. Om kylskåpet är inställd på minst 40 grader Fahrenheit eller lägre, bakterierna förökar sig mycket långsammare och blir nästan vilande, vilket minskar risken för att bli sjuk.


  

Kommentar