Hur man tar bort hårförlängning Använda hår Lim Bond Remover

April 26

Löshår kan vara mycket roligt och kan lägga till snabb längd till något hår, men de har vissa nackdelar. Mycket långa förlängningar kan vara ganska tung och kan även orsaka huvudvärk. Om den används under en lång period, kan tillägg orsaka din naturliga hår för tunn. Tillägg kan också göra skada på din naturliga hår, vilket gör det svårare att så småningom växa ditt riktiga hår långt. Oavsett anledningen till att du inte längre vill hålla dina tillägg, kan du ta bort dem hemma.

Instruktioner

1 Applicera en generös mängd av obligationer remover på en bomull kvadrat.

2 Linda bomull fyrkant runt tillägget du vill ta bort. Flytta fingrarna försiktigt fram och tillbaka för att arbeta obligations remover i limmet.

3 Låt obligations remover att sitta på hårförlängning i ungefär en minut.

4 När obligationen remover har haft tid att arbeta, ta tag i slutet av förlängningen med en tång.

5 Använda tång, skjut försiktigt förlängningen sakta ner den naturliga hårstrået tills det är gratis. Om anknytningen är svårt att flytta, sluta dra i den med tång och tillämpa obligations remover innan du försöker ta bort igen.

6 Upprepa processen för alla dina tillägg.

7 När du är klar att ta bort tillägg tvätta och villkor håret.

Tips

  • För att hålla håret ur vägen, kan du dra håret i en hög hästsvans, vilket innebär att endast en del av håret ner. Då kan du sänka olika lager av hår som du går.
  • Olovligt bortförande av hårförlängningar kan orsaka stora skador på håret. Om du har problem eller är osäker på sig själv, det är en bra idé att ha tilläggen professionellt bort.

  

Kommentar