Hur Frost en fotboll Cake

October 5

Hur Frost en fotboll Cake


Gör en trelagers rund kaka och dekorera den att se ut precis som en riktig fotboll för en sport entusiast födelsedagsfest eller en speciell fotbollslag fest. Göra kakan från en sport boll tårta pan, som lämnar strecksatserna i utformningen av bollen på kakan och sedan dekorera tårtan med vit och svart smörkräm glasyr. Använda en riktig fotboll som en guide för att fylla i rätt avsnitt av bollen med rätt färger.

Instruktioner

1 Släpp en medelstor, rund isbildning spetsen i en öppen bakverk väska. Fyll påsen med vita smörkräm glasyr.

2 Placera en riktig fotboll eller en bild av en fotboll på arbetsytan som referens. Trace runt insidan av cirka 3/4 av de pentagons på fotboll med isbildning. Trace inom Pentagon och lämna begränsningsyta linjen mellan femhörningar tomma.

3 Fyll i var och en av de vita-fodrade femhörningar med mer vitt smörkräm glasyr. Glida över vart och ett av femhörningar med en isbildning spatel för att jämna ut glasyren.

4 Fyll en annan bakelse väska med en liten, rund isbildning spets med svart smörkräm glasyr. Spåra vart och ett av de avgränsar linjer mellan varje av femhörningarna. Spåra runt var och en av de tomma femhörningar med den svarta isbildning samt.

5 Byt ut små, runda isbildning spets med medelstora spets, fyll Sprits med mer svart glasyr och fylla i var och en av de pentagons skisseras i svart. Släta över den svarta isbildning i femhörningarna med en isbildning spatel.


  

Kommentar