Hur man gör hemmagjord kylare

October 14

Ibland verkar det som om du aldrig har tillräckligt med kylare när du behöver dem. Om du befinner dig behöver en extra kylare i en nypa, att en av en enkel kartong, en sopsäck, och en del frigolit isolering är ett enkelt projekt.

Här är hur man gör en enkel frigolit svalare ur en kartong.

Instruktioner

Göra en hemmagjord Cooler

1 Göra isolerskivorna till linje insidan av lådan. Mät varje insidan av rutan och skriva ner mätningarna. Mät och markera frigolit isolering för att göra en panel för varje sida av lådan. Använd linjal för att mäta varje panel och rita linjer för att ange var varje panel ska klippas. Skär varje panel ut längs linjerna med X-Acto kniv.

2 Placera plastpåse i lådan och justera den att rada lådan. Skjut in påsen i varje hörn och göra det smidigt uppradade med insidan av lådan. Klipp bort överflödig påse som kan sträcka sig ut från toppen av lådan. Silvertejp kanterna på påsen till boxen, om så önskas.

3 Limma panelerna till fodret för att säkra dem på plats. Applicera lim på ena sidan av den nedre panelen och för in den i botten av lådan. Lägg varje sida på samma sätt, appliceringen av limmet och därefter insättning av panelen. Placera sidopanelerna i rutan i motsatt ordning (två motsatta sidor först, sedan passa in de två återstående motsatta sidor). Lägg inte till den övre isoleringspanelen ännu.

4 Fyll kylaren med is och föda. Placera den övre frigolit panelen på toppen av närings och is och stänga rutan.


  

Kommentar