Boende i Casey Key, USA

August 10

Casey Key är en barriär ö på västkusten i Florida, och det ger snabb tillgång till stranden och båtliv i Mexikanska golfen. Denna ö är ett område i staden Nokomis, och det har exklusiva fastigheter och köpcentra. Casey Key har också strandorter och motell längs huvudgatan, Casey Key Road. De flesta av dessa boende är i den södra delen av nyckeln.

Gulf Sands Beach Resort

Gulf Sands Beach Resort ligger på norra änden av orterna i södra Casey Key. Anläggningen vetter mot Mexikanska golfen, och det är inom gångavstånd från stranden. Bekvämligheter på denna anläggning inkluderar kostnadsfria lokalsamtal, tillgång till Wi-Fi på hela anläggningen och icke-rökning rum. Anläggningen har också en utomhus innergård för gruppen sammankomster. Rummen har kylskåp, färg-TV, king size-sängar och kaffebryggare. Några av enheterna har vardagsrum områden och kök.

Gulf Sands Beach Resort

433 Casey Key Road

Nokomis, FL 34275

941-488-7272

gulfsandsbeachresort.com

beachcomber

Vågen orten, som ligger i södra Casey Key, ligger inom gångavstånd från Mexikanska golfen, och det har stuga enheter och en innergård. Var och en av de nio stuga enheterna har ett vardagsrum, kök, badrum och uteplats. Beachcomber ger också bröllopstjänster, såsom strand ceremonier och mottagningar. Orten är bara en 10-minuters bilresa från Oscar Scherer State Park, ett rekreationsområde med vandringsleder och möjligheter för fågelskådning.

beachcomber

129 Casey Key Road

Nokomis, FL 34275

941-488-0715

beachcombercaseykey.com

Suntan Terrace Bay Resort

Beläget vid södra änden av Casey Keys rekreationsområdet är Suntan Terrace Bay Resort bara fem minuters bilresa från North Jetty Fish Camp. Denna webbplats erbjuder möjligheter till fiske och båtliv i Mexikanska golfen och Lyons Bay. Anläggningens faciliteter inkluderar en utomhuspool, privata båten glider och bryggor, privat strand på golfen, mynt tvätt, kolgrillade och på plats lounge med importerat öl och cocktails. Rummen har platt-tv, tillgång till Wi-Fi och sittgrupper.

Suntan Terrace Bay Resort

117 Casey Key Road

Nokomis, FL 34275

800-263-8331

suntanterrace.com

En plats att vara Motel

En plats att vara Detta är i hjärtat av Casey Keys utväg område, och det är mindre än fem minuters gångavstånd från Mexikanska golfen. Motellet är också en fem-minuters bilresa från affärer och restauranger i centrala Nokomis. Den motell faciliteter inkluderar ett picknickområde med utomhusgrill, utomhuspool, shuffle board domstol och privat båt glider på motellets egendom. Varje gäst enhet har ett kök och vardagsrum, medan några av enheterna har ett eller två sovrum och en privat uteplats.

En plats att vara Motel

212 Casey Key Road

Nokomis, FL 34275

941-485-3424

a-placetobe.com


  

Kommentar