Tips om King Crab Legs

April 12

Tips om King Crab Legs


Samlats in från de iskalla vattnen kring nordliga områden som Ryssland och Alaska, king crab ben är en delikatess över havet. King crab är också en hälsosam överseende, och är låg i fett och kalorier, men full av protein. Packad med söt smak kött, kan king crab ben kokas i en mängd olika sätt och haft med några utstyrsel eftersom deras smak behöver lite förbättring.

Köp Best

Välj king crab ben med omsorg för att säkerställa de färskaste smak. Undvika att köpa färdiga förpackningar av krabba; istället välja varje bit för hand från en bädd av krossad is. Leta efter stora krabba ben med en frisk havs lukt och leder bifogas, i motsats till att köpa slumpmässiga gemensamma bitar, som kan innehålla saltare smak kött. Välj krabba ben som är klarrött och fri från skador, som kan vara tecken på sjukdom eller skada.

Cook Simply

Cook king crab benen helt enkelt för att inte överbelasta deras delikat smak eller minska kvaliteten på mört kött som finns i de taggiga apelsin skalen. King crab ben är förkokade och kräver bara fem minuter kokande i vanligt vatten för att värma. Vid hämtning krabba benen från potten, plocka ut dem en i taget med hjälp av en tång, som håller benen upprätt så att vattnet inuti kan rinna ut, lämnar kött rykande het.

Njut med vin

Häll upp ett glas vin att njuta med king crab ben, göra det mesta av sin söta, subtil smak. Sunset Magazine säger fet, smörig smak av Chardonnay går bra med kungskrabba, men andra viner visar en mer intressant parning. Prova en tysk Riesling för sin "rika munkänsla" om servering krabba varm. Om du njuter av kalla king crab ben, byta till Pinot Gris, som har en komplex smak dras från en mängd olika frukter.

Splitting King Crab Legs

Använd ett par skarpa, kraftiga sax för att dela öppna king crab ben, avslöjar mört kött inuti. Efter tillagning, rekommenderar Bon Appetit med hjälp av en sax för att klippa benen öppna försiktigt skivning från början till slut. Därefter gör ett annat skär en halv tum från den första. Efter att snittet försiktigt bända benen isär, vara försiktig med vassa, spetsiga knölar täcker skalet. Ta bort köttet eller tjänstgöra i benen, låta diners ut det med en gaffel.


  

Kommentar