Hur man gör Grillad hel King Crab Legs

April 18

Hur man gör Grillad hel King Crab Legs


King crab ben är bra eftersom de innehåller mer kött än vanliga krabba ben. De är lättare att arbeta med och utvinna köttet är inte en sådan uppgift Det finns många recept för att laga king crab ben. En av de bästa recepten använder barbecuesås. Det är en enkel men välsmakande behandla att vem som helst kan prova hemma, och det finns ingen anledning att vara en fin kock i en gourmetrestaurang.

Instruktioner

1 Köp två pounds av fryst king crab ben för en familj på fyra personer. Dubbel om de har en annan familj på middag.

2 Tina upp din king crab ben och sedan ta bort skalen. Få dina barn att hjälpa dig med denna del eftersom det blir mycket roligare för dem. Du kan använda en cracker för en hummer eller en metall nötknäppare för att ta bort skalen.

3 Placera king crab benen på en serveringsfat och använda en borste för att belägga dem med din favorit barbecuesås. Vänd dem med en tång och belägga undersidan.

4 Värm upp grillen. När den är redo att gå, börja sätta krabba benen med dina tång. Om du vill laga din krabba ben i ugnen, måste du förvandla din värme upp till 350 grader F. Lämna i ugnen i 8 till 10 minuter.

5 Cook jämnt på båda sidor, borsta på mer barbecuesås som du lagar mat. Det tar cirka 15 till 20 minuter för king crab ben att vara helt klar. Som din krabba ben laga mat, kommer du att börja lukta dem. Det innebär att de är nästan klar. Du vet att din kung krabba ben är helt kokta när deras färg vänder sig till en snövit.

6 Ta king crab ben bort från grillen och placera dem på en ren serveringsfat. Strö över lite persilja och servera varm.

Tips

  • Du kan också placera några king crab ben omfattas i barbecuesås i aluminiumfolie. Ställ dem på grillen i 30 minuter, sedan bort. Denna metod gör sig av mess.It är bäst att tina din king crab benen genom att placera dem i kylskåpet i åtta timmar.
  • Upptinade king crab ben inte länge. Du har två dagar att laga dem innan de går dåligt.

  

Kommentar