Hur Cook Alaska krabba ben

April 23

Hur Cook Alaska krabba ben


Alaska krabba ben kommer från flera olika arter av krabba, kungskrabban, som mäter upp till 4 fot över och opilio eller snö krabba, som är ungefär hälften så stor, är två oftast finns i livsmedelsbutiker och fiskmarknader. Kungskrabba är oftast dyrare än opilio. Båda krabbor behandlas - kokta och frysta - samtidigt i Alaska. De börjar att förstöra direkt efter att de dör, så de är inte tillgängliga färska eller råa och frysta, även om de ibland säljs levande, om än sällan.

Instruktioner

värmning

1 Placera krabba benen i kylskåp för att tina över natten, eller så kan du köra kallt vatten över dem tills skalet på benet ger när du trycker på den och du kan känna köttet under. Om det tvivlar, knäcka ett ben öppen för att se om köttet har tinas. Du kan äta kött med bara en spritz av citron, eftersom det redan är kokta innan det var frysta.

2 Ta en kastrull med vatten att koka. Placera en ångbåt över vattnet.

3 Sätt krabba benen i ångaren. Täck ordentligt. Benen ska värmas i ungefär fem minuter. Spricka en öppen testa.

Crab Koka

4 Skrubba de röda potatis. Ta bort skal och silke från majs och bryta varje cob i två delar. Skrubba morötter, ta bort de toppar och den yttersta spetsen av roten. Skölj gröna bönor. Ta bort båda ändarna av bönorna men lämna dem helt. Ta bort skinn från löken. Skiva av rotänden men lämna dem helt. Skölj persilja och koriander flera gånger i rinnande vatten. Skiva av toppen av vitlök huvuden och ta bort roten slutar med en kniv och smutsen genom skrubbning.

5 Placera grönsaker, örter och vitlök i en stor gryta. Täck med vatten. Tillsätt saften av tre citroner och tillsätt sedan pressad citron. Skorpan har citronolja, vilket ger en mycket smak. Tillsätt krossade röd paprika flingor. Ju mer du lägger till, kommer kryddigare krabba koka vara.

6 Föra vatten till en koka. Täck och låt grönsakerna koka i 10 minuter. Ta till en roiling koka och lägga till krabba benen. Du behöver inte tina dem. Om vattnet inte täcker krabba benen, lägga till fler. Koka upp och sänk sedan värmen till medium. Koka i ytterligare 10 minuter. Pierce en potatis med en gaffel efter att vattnet har kommit tillbaka till en koka i fem minuter. Om det är öm, bör alla grönsaker kokas och krabba varm.

7 Ta bort grönsaker, inklusive vitlök huvuden, men inte de örter och citron. Använd tång så att du inte bränner dig. Ta krabba benen. Detta recept tjänar två.

Tips

  • Mosa vitlök huvuden i en halv pund av mjukt smör. Servera grönsakerna och krabba ben med knaprig bröd och vitlökssmör.

  

Kommentar