Hotell i Maasin City, Filippinerna

August 12

Hotell i Maasin City, Filippinerna


Maasin City är huvudstad i Southern Leyte, Filippinerna. Tillgänglig antingen på land eller till sjöss, reser till Maasin från Filippinernas huvudstad Manila kan ta 27 timmar med båt, två och en halv timme med snabba vattenskotrar tjänster och fem timmar med buss.

Som turistmål, är Maasin hem till spanska-eran strukturer, inklusive kyrkor prydda av utsmyckade altare och vackra bilder av helgon. Liksom de flesta delar av Filippinerna, är Maasin främst hem för ett antal av romerska katoliker.

Villa Romana Hotel

Villa Romana Hotel i Maasin City har tropiska arkitektoniska projekt skilda med sina Capiz skal fönster. Det erbjuder totalt 13 rum, som alla har utsikt över Maasin Bay. Några av rummen har också balkonger för bättre sevärdheterna i hisnande tropiska vyer. Hotellet erbjuder gästerna gratis Wi-Fi och gratis frukost.

Villa Romana har ett kafé på bottenvåningen, precis intill Kinamot sa Abgao, en populär strand restaurang som besöks av utlänningar, backpackers, dykare, affärsmän, familjer och vänner.

Ampil Pensione

Ampil Pension är en ekonomi hotell beläget i den kommersiella navet i Maasin City. Det är tillgängligt via sjötransporter genom Maasin staden port / brygga eller via landtransporter från Tacloban eller Ormoc. Detta hotell ger alla grundläggande bekvämligheter för vanliga rum och ytterligare bekvämligheter och faciliteter för chefs. Det ger också gäster med rymlig parkeringsplats och stand-by elgenerator vid strömavbrott i området.

Ampil Pension är också en perfekt vistelse-over plats för transienta resenärer på väg till andra provinser som Butuan, Surigao, Bohol, Cebu eller Manila.

Jaimee s Hotel and Resort

Jaimee s Hotel and Resort ligger i Ibarra Beach, bara 10 minuter från Maasin. Det erbjuder totalt 17 rum med olika typer av boendealternativ, tillsammans med fyra bostadsrätt enheter på sin 4: e våningen. Dess 5: e våningen har en grillrestaurang, bar, gym, biljardrum, Internet café , pool och jacuzzi, en funktion utrymme för upp till 80 personer, ett kafé / frukostrum, en butik, en vid poolen dansgolv och en karaoke rum. Varje rum har antingen en fantastisk utsikt över stranden eller en avkopplande utsikt över berget. Det ger också gratis frukost för gäster.

Hotell transport är tillgänglig för upphämtning och turer. Resenärer kommer att Jaimee s Hotel and Resort kan också dra nytta av pick-up arrangemang från populära ankomst punkter inom närliggande områden. Detta hotell är fyra timmar bort från Cebu internationella flygplats med färja, två timmar från Bohol med färja, tre timmar från Tacloban inhemska flygplats med bil och två timmar från Ormoc med bil.


  

Kommentar