De bästa hotellen i St Maarten

December 31

De bästa hotellen i St Maarten


Dela ett hem med sin franska syster, St Martin, erbjuder holländska St Maarten en blomstrande nattliv, inklusive kasinon, barer och nattklubbar, möjligheter till vattensporter såsom paddling, segling och simning; och mark aktiviteter såsom golf och kite-surfing. Speciellt kul är "natt krypa", där du njuta av drycker ombord en katamaran och segel till flera pubar och restauranger. Prov signatur maträtter av restauranger och pubar vid varje stopp. Efter så mycket kul, föryngra på ett välutrustat hotell på St Maarten.

Hotel L'Esplanade

På toppen av en kulle, med utsikt över havet, Hotel L'Esplanade erbjuder 24 rum, alla med fullt utrustat kök, matplats och privat terrass med utsikt över havet. Det finns också en villa som sport tre sovrum, alla med en privat badrum. Villan har ett vardagsrum, gourmet kök, infinity pool och utsikt över byn och bukten. Frommers noterar att Hotel L'Esplanade är "lätt en av de mest trevliga ställen att bo" på St Maarten. Njut av en massage i ditt rum, ett dopp i poolen, eller, om du föredrar, ta en skön sex minuters promenad till en av stränderna bara förbi hotellets stig.

Hotel L'Esplanade

BP 5007 - Grand Case

97150 St Martin FWI

011-590-590-8706-55

lesplanade.com

Divi Little Bay Beach Resort

Leta Divi Little Bay Beach Resort på en halvprivata halvö mellan Great Bay och Little Bay. Anläggningen erbjuder rum med privata uteplatser och balkonger och direkt tillgång till stranden. Lyxiga sviter har separat vardagsrum, och en fullständig och en halv-bad. "Casitas" hotellets lyx erbjudanden, är ett sovrum sviter som har utsikt över trädgården och poolen, privata uteplatser och granit kök bänkskivor i fullt utrustade kök, trä skåp och kakel porslin. För din middagsupplevelse, välja Toucan Café för en avslappnad frukost och levande ljus skaldjur middag; Välj Seabreeze för en poolside lunch eller en drink i baren, eller innan du går ut för sightseeing, att greppa lunch eller frukost gå från Bayview Café.

PO Box 961

Little Bay Road

Philipsburg, St Maarten

011-599-542-2333

diviresorts.com

Princess Heights

Princess Heights är en "intim gömställe med fantastisk panoramautsikt.", Enligt New York Times. Hotellet erbjuder studio, ett och två sovrum sviter, komplett med separata sovrum, pentry och balkonger med utsikt över havet. Studio sviter rymmer upp till två gäster, och högst fyra gäster kan njuta av ett sovrum sviter. Två sovrum sviter har två badrum och ett separat vardagsrum och rymmer upp till sex gäster. Använda gymmet och poolen som helst på dygnet utan att vara medveten om att det inte finns några badvakter vid poolen. Med en 24-timmars varsel, kan du få barnpassning eller så kan du hyra leksaker och babysängar i eget bruk.

Princess Heights

Oysterpond Road, 156

St Maarten, Nederländska Antillerna

011-599-543-6858

princessheights.com


  

Kommentar