Hotell i Fort Lauderdale och Boca Raton, Florida

September 9

Hotell i Fort Lauderdale och Boca Raton, Florida


Florida städerna Fort Lauderdale och Boca Raton ligger ungefär en halv timmes mellanrum på södra Atlantkusten. Båda städerna erbjuder ett brett utbud av boende, många med stranden tillgång och faciliteter såsom fina restauranger, spa och golfbanor. Floridas stränder lockar besökare i drivor, och Boca Raton och Fort Lauderdale erbjuder även shopping och kulturella evenemang.

Lago Mar Resort and Club

Signaturen attraktion Lago Mar Resort i Fort Lauderdale är en pool som sträcker sig över 9000 kvadratfot och har en ö som fungerar som en scen för artister. En andra pool gör att gästerna kan simma varv. Beachgoers kommer att njuta av den privata stranden, där de kan ligga under palmerna. Efter ett morgondopp, reträtt i ditt rum, där du kan ringa hem på en sladdlös telefon. Packa dina toalettartiklar på badrummets granit bänkskivor, ta en dusch och sedan svepa in dig i morgonrock tillhandahålls. Brygga en kopp kaffe i rummets kaffebryggare, sedan smutta det utanför på din egen balkong. Uppgradera till en en- eller två sovrum poolen svit, eller välja penthouse sviten med två sovrum och två badrum. Hotellet erbjuder sex matställen plus rumsservice 24 timmar om dygnet. Äta middag på Acquario Modern American Bistro eller äta nonchalant utomhus på Palm Garden Matsal och Seagrape Terrace. Anläggningen har också ett spa och fitnesscenter.

Lago Mar Resort and Club

1700 S. Ocean Lane

Fort Lauderdale, FL 33316

954-523-6511

lagomar.com

Atlanten

Denna prisbelönta stranden Fort Lauderdale destination har rum med privata balkonger, badrum i marmor med separat badkar och pentry för de nätter när du känner avkopplande och äta i. Eller, om du bryr dig för formell överseende, besök havet Trina restaurang och lounge, som serverar världsfusionsrätter som skapats av en prisbelönt kock. Hotellet tjänade heder i 2010 av Travel + Leisure Magazine, som rankas Atlanten som en av världens bästa. Du kan koppla av i spa, där väljer behandlingar återspeglar inspiration från gamla Medelhavet, indiska och arabiska metoder. Traditionella ansiktsbehandlingar och massage finns också. Hotellet erbjuder gratis trådlöst internet, en uppvärmd utomhuspool, bubbelpool och båtuthyrning så att du kan fly ramarna för ditt rum och resa till havet.

The Atlantic Hotel

601 N. Fort Lauderdale Beach Blvd.

Fort Lauderdale, FL 33304

954-567-8020

atlantichotelfl.com

Boca Raton Resort

Boca Raton Resort, en del av Waldorf Astoria Collection, vilar på 356 tunnland med spa, två golfbanor, tennisbanor och en småbåtshamn. Från hamnen, boka en djuphavsfiske utflykt eller planerar en solnedgång yacht kryssning. Tillbringa morgonen segling eller flyger över öppet hav på vattenskoter. Anläggningens flertal pooler, varav en del är reserverade för gäster som bor i särskilda byggnader, bland annat Pool Oasis på Boca Beach Club, där en havet bar kompletterar tre pooler. Gäster på spa får gratis dag tillgång på Spa Pool. De som söker personlig service kan välja en cabana på Tower Pool, där en personlig butler kommer att ta hand om dina behov. Du kan välja en av fem byggnader i där för att stanna. The Yacht Club, inspirerad av ett venetianskt palats, med utsikt över småbåtshamnen. Boca Beach Club erbjuder vattnet boende, och Tower rum omfattar 27 berättelser som har utsikt över orten grunder och golfbana. Omger dig i gamla Florida vid klostret, byggd 1926. Slutligen Boca Bungalows erbjuder privata, boende i lägenhetsstil med två sovrum sviter.

Boca Raton Resort

501 E. Camino Real

Boca Raton, FL 33432

888-543-1277

bocaresort.com


  

Kommentar