Hur man bygger en Brew Skulptur från Wood

June 6

En brygga skulptur håller bryggkärlen och andra komponenter som behövs för att brygga. Dessa komponenter inkluderar de rörmokeri, kylaggregat, brännare och pumpar. Det finns tre huvudsakliga motiv till brygg skulptur: tre nivåer, två nivåer eller en enda våning. Där design är bäst beror på hur mycket öl du planerar att brygga på en gång. För dem som inte vet hur man svetsar, är en trä brygga skulptur ett alternativ. Isolering behövs för att skydda träet från värme som produceras under bryggning.

Instruktioner

1 Utforma planen för brygg skulptur. En skulptur som liknar steg är ett sätt att utnyttja tyngdkraften vid överföring brygden. Mät ut måtten som behövs beroende på dina tankar. Det första steget kommer att vara lägst till marken, med de andra två längre. Designen ska se ut lådor staplade ovanpå varandra, utom i stället för fasta rutor du vill skapa ramen.

2 Skär nödvändiga 4x4 till angiven längd med hjälp av en tabell såg med metallblad.

3 Lägg ut virket på en plan yta och montera den främre delen av ramen och sedan på baksidan av ramen. Använda en vagnsbult för att ansluta de träbitar. Använd en ruta för att säkerställa att varje led är så kvadratisk som möjligt. Stå upp fram- och baksidan och ansluta dem med tvärbalkar.

4 Klipp ut tre plattformar från 3/4 av en tum av plywood. Fäst plattformarna till toppen på stegen där brännarna kommer att sitta. Använd träskruv för att fästa plattformarna på ramen.

5 Isär ramen och päls det med polyuretan för att göra ramen mer hållbara. Detta är inte nödvändigt, men gör ramen mycket robust.


  

Kommentar