Hur att försköna Denim Kjolar

August 31

Hur att försköna Denim Kjolar


Ett sätt att uttrycka din personlighet är med dina kläder. Som sagt, du behöver inte köpa uberexpensive jeans eller sparsamhet butik hipster special att visa hur unik du är. I själva verket finns det ett antal alternativ från patchar, att snöra, till pärlor och därefter som du kan använda för att skapa egna en-av-a-kind utsmyckningar på din denim kjolar. Det bästa är att du inte behöver några specialerbjudanden verktyg för att göra det. Med ett strykjärn och en nål och tråd, kan du vara på god väg.

Instruktioner

1 Välj denim kjol du vill försköna. Bestäm om du vill använda pärlor eller plåster för utsmyckning.

2 Välj dekorativa pärlor från ett hantverk butik. Lägga kjolen ut på en plan yta. Placera pärlorna på kjolen i kreativa mönster. Detta gör att du kan se vad den färdiga design kommer att se ut.

3 Sy pärlor på de önskade platserna i din denim kjol. För tråden upp från under kjolen, lägger pärlan och gå tillbaka genom kjolen. Det finns flera dekorsömmar som kan användas, inklusive stängslet stygn, sling stygn, det spån stygn och stopp stygn. Tänk på att tråden ska vara tätt men inte alltför tätt.

4 Gör en pärlstav gräns på fållen på kjolen med hjälp av en rakstygn. Detta kan åstadkommas med användning av en typ av pärla eller genom att alternera en större kula med en mindre kula.

5 Placera fläckar i önskade platser på kjolen. Lappar patchar för en mer kreativ utseende.

6 Använd ett varmt strykjärn för att stryka på lapparna. Om överlappande fläckar, se till att stryka ett plåster på säkert åt gången.

7 Sy en kör stygn runt kanterna på lapparna. Detta kommer att ge kjolen en mer dekorativa utseende samtidigt som mer styrka.

8 Sy spets runt fållen på kjolen med en grundläggande rakstygn. Detta kommer att lägga till en feminin touch och klä upp denim kjol.

Tips

  • Förtvätt och torr denim kjol för att undvika krympning efter utsmyckning.
  • En broderbåge hjälper till att hålla denim lärs ut och ge en bättre arbetsyta. Du kan köpa broderbågar vid crafting eller tyg butiker.

  

Kommentar